Λεονάρντο: «Θα υπάρχει πάντα μία θέση στην Παρί για τον Μέσι»

Κώστας Τόπας
Λεονάρντο: «Θα υπάρχει πάντα μία θέση στην Παρί για τον Μέσι»

bet365

Για το μέλλον των Κιλιάν Μπαπέ και Νεϊμάρ μίλησε ο αθλητικός διευθυντής της Παρί Σεν Ζερμέν, Λεονάρντο αλλά και για τις πιθανότητες που υπάρχουν να αγωνιστεί με τη φανέλα των Παριζιάνων ο Λιονέλ Μέσι.

Την αισιοδοξία του εξέφρασε ο Λεονάρντο σχετικά με την παραμονή τόσο του Νεϊμάρ όσο και του Κιλιάν Μπαπέ στον σύλλογο, λέγοντας χαρακτηριστικά πως αυτό που απομένει είναι κάποιες μικρές λεπτομέρειες για να ανανεώσουν τη συνεργασία τους.

Οσον αφορά τον Λιονέλ Μέσι, ο αθλητικός διευθυντής του γαλλικού συλλόγου στη συνέντευξη που παραχώρησε στο «France Football», εξήγησε πως θα υπάρχει πάντα μια θέση στην ομάδα για τον Αργεντινό σταρ της Μπαρτσελόνα, σε περίπτωση που πάρει την απόφαση να αγωνιστεί για λογαριασμό τους.

«Ελπίζω ο Νεϊμάρ και ο Μπαπέ να είναι πεπεισμένοι ότι η Παρί είναι ένα εξαιρετικό μέρος και για τους δύο για να παίξουν σε υψηλό επίπεδο. Απλώς πρέπει να καταλήξουμε σε μια συμφωνία μεταξύ των επιθυμιών τους και των αναγκών μας. Δεν πρέπει να τους παρακαλούμε να μείνουν. Όποιος θέλει πραγματικά να μείνει εδώ, θα μείνει. Τους μιλάμε τακτικά και έχω υπέροχα συναισθήματα και για τους δύο», ανέφερε αρχικά για τους δύο σταρ της ομάδας και στη συνέχεια αναφέρθηκε στον «Λίο».

«Οι σπουδαίοι παίκτες όπως ο Μέσι θα είναι πάντα στη λίστα της Παρί. Αλλά δεν είναι η ώρα να μιλήσουμε για αυτό ή να ονειρευτούμε. Όμως, καθόμαστε στο τραπέζι εκείνων που παρακολουθούν προσεκτικά την υπόθεση. Πάντα θα έχουμε μία θέση για τον Μέσι. Τέσσερις μήνες στο ποδόσφαιρο είναι αιωνιότητα».

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

LIGUE 1 Τελευταία Νέα