Κορυφή η Λιλ, «πάγωσε» στο 90΄η Λυών! (vids)

Gazzetta team
Κορυφή η Λιλ, «πάγωσε» στο 90΄η Λυών! (vids)

bet365

H Λιλ λυτρώθηκε στις καθυστερήσεις και βρέθηκε στην κορυφή με την Παρί, ωστόσο η Λυών... πάγωσε στο 90', αφού ηττήθηκε από τη Μετς.

Με γκολ στις καθυστερήσεις η Λιλ επικράτησε 2-1 της Ρεμς κι έπιασε την Παρί στην κορυφή της Ligue 1. Οι γηπεδούχοι βρέθηκαν πίσω στο σκορ στο 36’ με γκολ του Ζενέλι, όμως κατάφεραν να κάνουν την ανατροπή με αντεπίθεση διαρκείας στο δεύτερο ημίχρονο. Στο 48' ο Μπαμπά πέτυχε το 1-1 και το γκολ λύτρωσης πέτυχε στις καθυστερήσεις ο Ντέιβιντ.

Σοκ στο 90' για τη Λυών, η οποία ηττήθηκε 1-0 εντός έδρας από τη Μετς. Δεύτερη διαδοχική γκέλα, με αποτέλεσμα να μείνει στην 3η θέση και στο -2 από την κορυφή. Οι γηπεδούχοι ήταν καλύτεροι και στο 74΄ βρήκαν δίχτυα με τον Εκαμπί, αλλά το γκολ ακυρώθηκε με τη βοήθεια του VAR, μιας και ο Αουάρ ήταν σε θέση οφσάιντ. Η Λυών ρίσκαρε και το... πλήρωσε. Στο 89' ο Σαρ έστειλε τη μπάλα στο δοκάρι και στο 90' ο Λέγια διαμόρφωσε το 1-0.


Με εξαιρετική εμφάνιση στο β΄ ημίχρονο της αναμέτρησης, η Μπορντό επιβλήθηκε 3-0 της Νις στη Νίκαια και σκαρφάλωσε στην όγδοη θέση της κατάταξης. Η Στρασμπούρ με γκολ του Αζόρκ νίκησε 1-0 την αποδεκατισμένη από τον κορονοϊό Σεντ Ετιέν. Αξίζει να σημειωθεί, πως οι «Στεφανουά» έχασαν πέναλτι με τον Μπουντεμπούζ στο ξεκίνημα του αγώνα. Η Λανς, απέσπασε ισοπαλία 1-1 από τη Ναντ, με τον Κακουτά να ισοφαρίζει στο 81΄ και να... εξιλεώνεται για το πέναλτι που είχε χάσει στο α΄ ημίχρονο.

Τα αποτελέσματα της 20ης αγωνιστικής της Ligue 1

Μονπελιέ-Μονακό 2-3

Μαρσέιγ-Νιμ 1-2

Ανζέ-Παρί Σεν Ζερμέν 0-1

Μπρεστ-Ρεν 1-2

Ναντ-Λανς 1-1

Νις-Μπορντό 0-3

Στρασμπούρ-Σεντ Ετιέν 1-0

Λιλ-Ρεμς 2-1

Λυών-Μετς 0-1

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

LIGUE 1 Τελευταία Νέα