Μπαπέ: Τον σπρώχνει στην έξοδο για Μέσι και Αγουέρο ο Ποτσετίνο!

Κώστας Ζάλιαρης
Μπαπέ: Τον σπρώχνει στην έξοδο για Μέσι και Αγουέρο ο Ποτσετίνο!

bet365

Ο Κίλιαν Μπαπέ κρατάει στην αναμονή την Παρί Σεν Ζερμέν αναφορικά με την πρόταση που έχει στα χέρια του για το νέο συμβόλαιο, ωστόσο, με τη Ρεάλ να παραμονεύει, ο Μαουρίσιο Ποτσετίνο φέρεται να καταστρώνει σχέδια δίχως τον Γάλλο, ώστε να πάρει στο Παρίσι τους Μέσι και Αγουέρο!

Η Παρί Σεν Ζερμέν ενδεχομένως να βρίσκεται μπροστά σε μεγάλες αλλαγές ενόψει του φετινού καλοκαιριού με ποδοσφαιριστές που μένουν ελεύθεροι το φετινό καλοκαίρι και με πολύ πιθανή την απώλεια του Κίλιαν Μπαπέ.

Όπως αναφέρει η AS, στην Ρεάλ Μαδρίτης θεωρούν ότι μπορούν εύκολα να εξοικονομήσουν 100 εκατομμύρια από πωλήσεις για να πάρουν τον Μπαπέ στο «Σαντιάγο Μπερναμπέου» και παράλληλα, από τα χρήματα που θα γλιτώσει η Παρί, θα μπορεί να επενδύσει στους Μέσι και Αγουέρο!

Οι δύο Αργεντινοί που είναι και κολλητοί φίλοι διανύουν τους τελευταίους έξι μήνες των συμβολαίων τους σε Μπαρτσελόνα και Μάντσεστερ Σίτι και ειδικά η υπόθεση του Μέσι είναι τέτοια που λόγω και της παρουσίας του Νεϊμάρ που θέλει να παίξουν ξανά μαζί, πιθανότατα θα... φουντώσει όσο περνάει ο καιρός.

Διαβάστε επίσης:

Κοντά στην πόρτα της εξόδου ο Ντι Μαρία

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

LIGUE 1 Τελευταία Νέα