Γάλλος γιατρός: «Ο κορονοϊός ίσως ταλαιπωρεί ακόμα τον Μπαπέ»!

Γάλλος γιατρός: «Ο κορονοϊός ίσως ταλαιπωρεί ακόμα τον Μπαπέ»!

Gazzetta team
Γάλλος γιατρός: «Ο κορονοϊός ίσως ταλαιπωρεί ακόμα τον Μπαπέ»!

bet365

Ο γιατρός Ζαν Μπερνάρ Φαμπρ, δεν αποκλείει ο κορονοϊός, από τον οποίο προσβλήθηκε τον Σεπτέμβριο ο Κιλιάν Μπαπέ, να επηρεάζει ακόμα την (ασταθή) απόδοση του επιθετικού της Παρί Σεν Ζερμέν.

Ο Κιλιάν Μπαπέ είναι ένας από τους χιλιάδες ποδοσφαιριστές που έχει προσβληθεί από κορονοϊό. Και, παρ' ότι αυτό συνέβη στις αρχές Σεπτεμβρίου, ο σταρ της Παρί Σεν Ζερμέν ενδέχεται ακόμα να έχει συνέπειες από τον ιό Covid-19.

Οι αριθμοί του Μπαπέ, βεβαίως, είναι εντυπωσιακοί (14 γκολ – 7 ασίστ σε 19 ματς), αλλά στα τελευταία εφτά παιχνίδια πρωταθλήματος έχει πετύχει «μόλις» τρία γκολ και δεν είναι όσο καθοριστικός συνηθίζει στο παιχνίδι της ομάδας του, η οποία τον χρειάζονται περισσότερο, ελέω της απουσίας του Νεϊμάρ.

«Πρέπει να σκεφτούμε ότι είχε κορονοϊό. Στις μελέτες μας, προσπαθούμε να διαπιστώσουμε αν δεν εμφανίζεται κόπωση ακόμα και σε ανθρώπους που είχαν συμπτώματα και επηρεάζεται το νευρικό σύστημα με ένα υψηλό επίπεδο προσπάθειας» υποστήριξε ο Γάλλος γιατρός Ζαν Μπερνάρ Φαμπρ, με δηλώσεις στην εφημερίδα «Le Parisien».

«Ίσως είναι μέρος των μικρών συνεπειών της ασθένειας. Συν τοις άλλοις, πολλοί παίκτες που το είχαν, στη συνέχεια ήταν σκιά του εαυτού τους και αυτό δεν συμβαίνει μόνο στην Γαλλία» πρόσθεσε ο γιατρός, ο οποίος αναρωτήθηκε: «Είναι κούραση από την προπόνηση ή έχει σχέση με το Covid-19; Μπορεί και τα δύο».

Μετά την γκέλα με την Σεντ Ετιέν στο ντεμπούτο του, ο Μαουρίσιο Ποτσετίνο φρόντισε να χτυπήσει το... καμπανάκι στον Μπαπέ, λέγοντας ότι «πρέπει να βελτιωθεί, όπως και όλοι οι άλλοι. Θα είναι απογοητευμένος επειδή δεν νικήσαμε. Αλλά η συμπεριφορά του ήταν καλή και είμαι ικανοποιημένος με όσα έκανε».

 

LIGUE 1 Τελευταία Νέα