Ο Παγιέ σκόραρε και τα έβαλε με τον Βίλας Μπόας που δεν τον ξεκίνησε βασικό (vid)

Ο Παγιέ σκόραρε και τα έβαλε με τον Βίλας Μπόας που δεν τον ξεκίνησε βασικό (vid)

Κώστας Τόπας
Ο Παγιέ σκόραρε και τα έβαλε με τον Βίλας Μπόας που δεν τον ξεκίνησε βασικό (vid)

bet365

Ιδιαίτερα ενοχλημένος ήταν ο Ντιμίτρι Παγιέ, με το γεγονός ότι στο ματς με την Μονπελιέ δεν ξεκίνησε στο βασικό σχήμα με αποτέλεσμα να μπει στο δεύτερο ημίχρονο, να σκοράρει κι εν συνεχεία να τα βάλει με τον προπονητή του Βίλας Μπόας.

Η Μαρσέιγ κατάφερε να πάρει το τρίποντο κόντρα στην Μονπελιέ με 3-1 κι έτσι κατάφερε να «σκαρφαλώσει» στην πέμπτη θέση της βαθμολογίας. Στο εν λόγω παιχνίδι ο Βίλας Μπόας, προέβη σε μία κίνηση η οποία εξέπληξε τους πάντες, αφήνοντας τον ​Ντιμίτρι Παγιέ στον πάγκο.

Ο 33χρονος άσος εισήλθε στον αγωνιστικό χώρο στο 73' στη θέση του Νεμάνια Ράντονιτς και μέσα σε επτά λεπτά κατάφερε να σκοράρει και να βάλει μπροστά στο σκορ την ομάδα του. Αμέσως μετά την επίτευξη του τέρματος. ο Παγιέ κοίταξε με έντονο ύφος προς την πλευρά του πάγκου, εκεί όπου ήταν ο Βίλας Μπόας, θέλοντας με αυτόν τον τρόπο να εκφράσει την δυσαρέσκεια του για το γεγονός ότι προτίμησε να δώσει φανέλα βασικού στον Ράντονιτς και όχι σε αυτόν.

Ο Πορτογάλος τεχνικός μετά το τέλος του αγώνα ρωτήθηκε για τον Παγιέ και για τον πανηγυρισμό του λέγοντας χαρακτηριστικά πως: «Κάναμε την επιλογή να δοκιμάσουμε τον Ράντονιτς αυτή τη φορά. Ο Ντιμίτρι δεν ήταν χαρούμενος, αλλά μπήκε στον αγώνα με όρεξη και κατάφερε να πετύχει και γκολ. Ξέρει ότι είναι σημαντικός για εμάς. Θέλω να συνεχίσει να δείχνει το επίπεδο αυτό που μας είχε συνηθίσει την περασμένη σεζόν, είναι σημαντικό για όλους».

 

LIGUE 1 Τελευταία Νέα