Ντεπάι: «Απολαύστε με όσο είμαι εδώ, δεν θέλω να δημιουργήσω προβλήματα στη Λυών»

Κώστας Τόπας
Ντεπάι: «Απολαύστε με όσο είμαι εδώ, δεν θέλω να δημιουργήσω προβλήματα στη Λυών»

bet365

Συγκεντρωμένος στα καθήκοντα που έχει με την Λυών είναι ο Μέμφις Ντεπάι, παρά τα σενάρια που τον θέλουν στο τέλος της σεζόν να αποχωρεί από τους «Λιονέ».

Ο Μέμφις Ντεπάι, το καλοκαίρι βρέθηκε μια «ανάσα» από την Μπαρτσελόνα. Η μεταγραφή του τελικά δεν ολοκληρώθηκε και παρέμεινε στη Λυών όπου φέτος μετράει 10 γκολ σε 18 συμμετοχές.

Ο πρόεδρος του γαλλικού συλλόγου, Ζαν-Μισέλ Ολάς δεν χάνει την ελπίδα του για να διατηρήσει τον 26χρονο επιθετικό στο ρόστερ της ομάδας και τη νέα χρονιά, λέγοντας πως θα κάνει ό,τι περνάει από το χέρι του για να παραμείνει ο 26χρονος επιθετικός.

Από την πλευρά του πάντως ο Μέμφις Ντεπάι δήλωσε πως είναι αφοσιωμένος στην ομάδα του, προτρέποντας παράλληλα τους οπαδούς της Λυών να τον απολαμβάνουν όσο βρίσκεται στους «Λιονέ».

«Θα μείνω μάλλον στη Λυών έως το τέλος της σεζόν. Είναι μεγάλη ομάδα, είμαι αρχηγός της και παλεύουμε για τον τίτλο. Δεν ξέρω τι θα γίνει στο τέλος της σεζόν, καθώς σκέφτομαι μόνο πως θα τερματίσουμε πρώτοι. Είμαι επικεντρωμένος σε αυτό που κάνω εδώ. Δεν θα κάνω δηλώσεις αυτή τη στιγμή για το μέλλον μου.

Δεν θέλω να δημιουργήσω φασαρία. Αγαπώ τον πρόεδρο με όλη μου την καρδιά. Ξέρω τι συνέβη τις τελευταίες τέσσερις σεζόν. Ας απολαύσουμε την παρουσία μου εδώ ίσως μέχρι και το τέλος της φετινής σεζόν. Αυτό που έχω να πω είναι ότι έχουμε μια υπέροχη ομάδα», τόνισε χαρακτηριστικά στο «Canal+» ο Ολλανδός φορ ο οποίος πέτυχε δύο γκολ στη νίκη με 3-2 επί της Λανς.

 

LIGUE 1 Τελευταία Νέα