ΛεΜπρόν και Μπαπέ αντάλλαξαν φωτογραφίες προφίλ στο Instagram, έρχεται συνεργασία - βόμβα! (pics)

Gazzetta team
ΛεΜπρόν και Μπαπέ αντάλλαξαν φωτογραφίες προφίλ στο Instagram, έρχεται συνεργασία - βόμβα! (pics)

bet365

ΛεΜπρόν Τζέιμς και Κιλιάν Μπαπέ αντάλλαξαν φωτογραφίες προφίλ στους λογαριασμούς τους στο Instagram, προαναγγέλλοντας συνεργασία σε εμπορικό επίπεδο, αν και ο σούπερ σταρ των Λέικερς είναι μέτοχος της Λίβερπουλ, η οποία «γλυκοικοιτάζει» τον αστέρα της Παρί Σεν Ζερμέν.

Όσοι έσπευσαν να «δουν» μεταγραφή – βόμβα του Κιλιάν Μπαπέ στη Λίβερπουλ, πιθανότατα θα πρέπει να... προσγειωθούν, προς το παρόν τουλάχιστον. Ο Γάλλος σταρ της Παρί Σεν Ζερμέν αντάλλαξε φωτογραφία προφίλ στο Instagram με τον ΛεΜπρόν Τζέιμς, βάζοντας φωτιά στα social media και όχι μόνο.

Ο σούπερ σταρ των πρωταθλητών του ΝΒΑ, Λος Άντζελες Λέικερς, είναι μέτοχος της Λίβερπουλ, η οποία ως γνωστόν «γλυκοκοιτάζει» τον Μπαπέ. Αυτή η... ανταλλαγή, όμως, οφείλεται πιθανότατα σε εμπορική συνεργασία, υπό την αιγίδα της αθλητικής εταιρείας που ντύνει και τους δύο αστέρες (Nike).

Χωρίς να σημαίνει αυτό, βεβαίως, ότι δεν μπορεί οι Κόκκινοι να κινηθούν μελλοντικά για την απόκτηση του... υπερηχητικού επιθετικού των πρωταθλητών Γαλλίας.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

LIGUE 1 Τελευταία Νέα