Παρί: Εξαλλος ο Τούχελ με τον Λεονάρντο για την απόλυση

Παρί: Εξαλλος ο Τούχελ με τον Λεονάρντο για την απόλυση

Κώστας Τόπας
Παρί: Εξαλλος ο Τούχελ με τον Λεονάρντο για την απόλυση

bet365

Δεν μπορούσε να το πιστέψει ο Τόμας Τούχελ, όταν ενημερώθηκε από τον Λεονάρντο πως θα αποτελέσει παρελθόν από την τεχνική ηγεσία της Παρί Σεν Ζερμέν.

Μπορεί ακόμα να μην έχει επισημοποιηθεί αλλά ο Τόμας Τούχελ αναζητεί ήδη την επόμενη ομάδα που θα προπονήσει μιας και πλέον δεν θα κάθεται στον πάγκο της Παρί.

Ο Γερμανός τεχνικός δεν είχε και τις καλύτερες σχέσεις με τον γενικό διευθυντή των Παριζιάνων, Λεονάρντο από την αρχή της συνεργασίας τους. Δεν ήταν λίγες οι φορές που οι δύο άνδρες ήρθαν σε αντιπαράθεση τόσο για τον τρόπο λειτουργίας της ομάδας, όσο και για τις μεταγραφικές κινήσεις.

Μάλιστα, την Τετάρτη (23/12) Τούχελ και Λεονάρντο συναντήθηκαν και υπήρξε μεγάλη ένταση μεταξύ τους. Κι αυτό διότι ο πρώην πλέον προπονητής της Παρί, εμφανώς δυσαρεστημένος και εκνευρισμένος, δεν μπορούσε να πιστέψει την απόφαση της Παρί να τον απομακρύνει από τον πάγκο.

Οπως αναφέρουν γαλλικά δημοσιεύματα, περισσότερο τον ενόχλησε το timing της απόλυσης του, μιας και το τελευταίο διάστημα η ομάδα του παρουσίαζε ένα θετικό πρόσωπο στα παιχνίδια της.

Οσον αφορά την αποζημίωση ο Τούχελ δεν πρόκειται να χαρίσει ούτε… ευρώ στους Παριζιάνους. Ο γαλλικός σύλλογος αναμένεται να δώσει 7 εκατ. ευρώ ως αποζημίωση στον πολύπειρο προπονητή.

 

LIGUE 1 Τελευταία Νέα