Ο Τούχελ απολύθηκε από την Παρί έχοντας ποσοστό νικών 75,6%

Ο Τούχελ απολύθηκε από την Παρί έχοντας ποσοστό νικών 75,6%

Κώστας Τόπας
Ο Τούχελ απολύθηκε από την Παρί έχοντας ποσοστό νικών 75,6%

bet365

Ο Τόμας Τούχελ αποτελεί παρελθόν για την Παρί Σεν Ζερμέν, με τον Γερμανό τεχνικό να αποχωρεί έχοντας το ποσοστό νικών 75,6%. Μόνο ο Έμερι τον είχε ξεπεράσει, με τη διαφορά όμως ότι ο Ισπανός είχε παραιτηθεί από την τεχνική ηγεσία των Παριζιάνων.

Σαν... βόμβα έσκασε η είδηση της απόλυσης του Τόμας Τούχελ από την τεχνική ηγεσία της Παρί Σεν Ζερμέν, από τη στιγμή που ο Γερμανός τεχνικός είχε οδηγήσει τους Παριζιάνους σε έξι κατακτήσεις τροπαίων από το 2018 μέχρι σήμερα.

Παρ' όλα αυτά οι σχέσεις του Τούχελ με την διοίκηση και ιδιαίτερα με τον τεχνικό διευθυντή της ομάδας είχαν φθάσει σε οριακό σημείο. Λεονάρντο και Τούχελ δεν τα βρήκαν ποτέ από την πρώτη κιόλας ημέρα της συνεργασίας τους κι αυτό οδήγησε τον 47χρονο τεχνικό στην πόρτα της εξόδου του γαλλικού συλλόγου, έπειτα από δύο χρόνια.

Το αξιοσημείωτο της υπόθεσης είναι πως ο Τούχελ απολύθηκε έχοντας ποσοστό νικών με 75,6%. Ο μοναδικός που τον είχε ξεπεράσει ήταν ο Ουνάι Εμέρι ο οποίος όταν ήταν στην Παρί, είχε 76,3%. Με τη διαφορά όμως ότι ο πρώτος απολύθηκε ενώ ο δεύτερος είχε παραιτηθεί από χρέη προπονητή των Παριζιάνων.

Διαβάστε επίσης:

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

LIGUE 1 Τελευταία Νέα