Ο Μέντες δέχεται απειλές για τη ζωή του μετά το τραυματισμό του Νεϊμάρ (vid)

Κώστας Τόπας
Ο Μέντες δέχεται απειλές για τη ζωή του μετά το τραυματισμό του Νεϊμάρ (vid)

bet365

Απειλές για τη ζωή του, υβριστικά μηνύματα και τηλεφωνήματα στο κινητό του δέχεται ο Τιάγκο Μέντες, για το μαρκάρισμα του που προκάλεσε τον τραυματισμό στον Νεϊμάρ.

Ο Νεϊμάρ στο ντέρμπι με τη Λυών, αποχώρησε σφαδάζοντας στο φορείο έπειτα από σκληρό μαρκάρισμα του Τιάγκο Μέντες στα τελευταία δευτερόλεπτα της αναμέτρησης.

Βέβαια, ο Βραζιλιάνος άσος της Παρί γλίτωσε τα χειρότερα καθώς θα μείνει εκτός δράσης περίπου δυο εβδομάδες. Από την άλλη ο μέσος της Λυών, θέλησε να ζητήσει συγγνώμη στον συμπατριώτη του, λέγοντας πως δεν είχε καμία πρόθεση να του κάνει ζημιά.

Ωστόσο, η κίνησή του δεν φαίνεται να ήταν αρκετοί για τους φίλους της Παρί, οι οποίοι με μηνύματα και τηλεφωνήματα στο κινητό του, τον απειλούν για τη ζωή του. Μάλιστα, η σύντροφος του Μέντες, διάβασε ένα μήνυμα στο «CNEWS», το οποίο έλαβε η ίδια και γράφει πως «για την ενέργεια του φίλου σου, αν συμβεί κάτι στον Νεϊμάρ, θα το πληρώσετε με τη ζωή σας».

Ο προπονητής της Λύων, Ρουντί Γκαρσία από την πλευρά του τόνισε: «Ο Τιάγκο έχει δεχθεί πολλά απειλητικά μηνύματα για τη ζωή του και δεν θα πρέπει να υπάρχουν τέτοια. Σήμερα επιτρέπουμε στους εαυτούς μας να προσβάλουμε τον άλλον και να λέμε φρικτά πράγματα».

Διαβάστε επίσης:

 

LIGUE 1 Τελευταία Νέα