Βενγκέρ: «Ο Μέσι στην Παρί; Όχι, έχει ήδη τον διάδοχό του, τον Μπαπέ»

Gazzetta team
Βενγκέρ: «Ο Μέσι στην Παρί; Όχι, έχει ήδη τον διάδοχό του, τον Μπαπέ»

bet365

Ο Αρσέν Βενγκέρ δεν βλέπει τον Λιονέλ Μέσι στην Παρί Σεν Ζερμέν, αφού θεωρεί πως η γαλλική ομάδα διαθέτει ήδη στις τάξεις της τον διάδοχο του Αργεντινού σούπερ σταρ, τον Κιλιάν Μπαπέ.

Ο Λιονέλ Μέσι στην Παρί Σεν Ζερμέν; Η δήλωση – βόμβα του Νεϊμάρ την περασμένη εβδομάδα έδωσε τροφή στο σενάριο που θέλει τον Αργεντινό σούπερ σταρ να αφήνει την Μπαρτσελόνα για να συνεχίσει την καριέρα του στην πρωταθλήτρια Γαλλίας.

Ο Αρσέν Βενγκέρ, ο οποίος γνωρίζει πράγματα και καταστάσεις στην Παρί, θεωρεί ότι οι Γάλλοι δεν θα κινηθούν για τον Μέσι, αφού έχουν ήδη στις τάξεις τους τον ποδοσφαιριστή που καλείται να τον διαδεχθεί ως ο νέος σούπερ σταρ του παγκοσμίου ποδοσφαίρου.

«Ο Λιονέλ Μέσι είναι ένας από τους καλύτερους παίκτες στον κόσμο. Αυτοί που θα αντικαταστήσουν τον Κριστιάνο Ρονάλντο και τον Λιονέλ Μέσι βρίσκονται ήδη στην Παρί Σεν Ζερμέν» επισήμανε στο δίκτυο «Europe 1» ο άλλοτε προπονητής – θρύλος της Άρσεναλ, αναφερόμενος στον Κιλιάν Μπαπέ, αλλά και στον Νεϊμάρ.

«Εκτός από αυτό, είναι και ζήτημα ισορροπίας του συλλόγου, τεχνική και οικονομική. Είναι δυνατό να διατηρήσεις αυτή την ισορροπία φέρνοντας παίκτες όπως ο Μέσι; Πιστεύω πως όχι» πρόσθεσε ο Αλσατός.

 

LIGUE 1 Τελευταία Νέα