Παρί Σεν Ζερμέν: Ο Ζόαο Φέλιξ, φαβορί για «αντί – Μπαπέ»

Gazzetta team
Παρί Σεν Ζερμέν: Ο Ζόαο Φέλιξ, φαβορί για «αντί – Μπαπέ»

bet365

Στην Παρί Σεν Ζερμέν έχουν αρχίσει να το παίρνουν απόφαση ότι, αργά ή γρήγορα, θα χάσουν τον Κιλιάν Μπαπέ και βλέπουν στο πρόσωπο του Ζοάο Φέλιξ τον ιδανικό αντικαταστάτη του Γάλλου επιθετικού.

Ο Κιλιάν Μπαπέ δεν ανανεώνει με την Παρί Σεν Ζερμέν και όλα δείχνουν ότι το καλοκαίρι του 2021, οι πρωταθλητές Γαλλίας θα υποχρεωθούν να παραχωρήσουν τον 21χρονο επιθετικό, το συμβόλαιο του οποίου λήγει το 2022.

Στην Παρί, όμως, δουλεύουν ήδη για τους πιθανούς αντικαταστάτες του Μπαπέ και, στην πρώτη θέση της λίστας, βρίσκεται ο Πορτογάλος επιθετικός της Ατλέτικο Μαδρίτης, Ζοάο Φέλιξ.

Σύμφωνα με την ισπανική τηλεοπτική εκπομπή «El Chiringuito de Jugones» και τον διευθυντή της εφημερίδας «OK Diario», Εδουάρδο Ίντα, η Παρί βλέπει στο πρόσωπο του νεαρού Πορτογάλου τον ιδανικό αντικαταστάτη του Μπαπέ, ο οποίος φλερτάρει όλο και πιο έντονα με την Ρεάλ Μαδρίτης.

Η προσπάθεια απόκτησης του 21χρονου Φέλιξ, άλλωστε, θα χρηματοδοτηθεί εν μέρει από την πώληση του Μπαπέ στην Βασίλισσα (ή μήπως στην Λίβερπουλ;), η οποία αναμένεται να φτάσει τα 150 με 200 εκατομμύρια ευρώ.

Η Ατλέτικο, βεβαίως, δεν πρόκειται να αφήσει εύκολα να φύγει το νέο της αστέρι, το οποίο απέκτησε το καλοκαίρι του 2019 από την Μπενφίκα αντί 127 εκατομμυρίων ευρώ, βάζοντας ρήτρα αποδέσμευσης στο συμβόλαιό του ύψους... 350 εκατομμυρίων ευρώ!

 

LIGUE 1 Τελευταία Νέα