Ντεπάι: «Δεν υπόσχομαι ότι θα είμαι στη Λυών μέχρι το τέλος της σεζόν»

Κώστας Τόπας
Ντεπάι: «Δεν υπόσχομαι ότι θα είμαι στη Λυών μέχρι το τέλος της σεζόν»

bet365

Φωτιές... άναψε ο Μέμφις Ντεπάι με τις δηλώσεις του σχετικά με το μέλλον στη Λυών, καθώς όπως τόνισε δεν μπορεί να υποσχεθεί στους φίλους των Λιονέ, πως θα παραμείνει μέχρι το τέλος της σεζόν στην ομάδα.

Το καλοκαίρι ο Ολλανδός επιθετικός βρέθηκε πολύ κοντά στο να μετακομίσει στη Βαρκελώνη, για λογαριασμό της Μπαρτσελόνα. Τελικά το «deal» δεν ολοκληρώθηκε κι έτσι παρέμεινε στη Λυών. Τουλάχιστον για την ώρα, διότι όπως ανέφερε το μέλλον του στον γαλλικό σύλλογο είναι αβέβαιο.

Ο Μέμφις Ντεπάι, μεταξύ άλλων, εξέφρασε τον προβληματισμό του σχετικά με την εικόνα της ομάδας πνευματική κατάσταση των υπόλοιπων συμπαικτών του.

«Παρότι δεν μπορώ να πω οτιδήποτε σκέφτομαι, τι συμβαίνει, τι βλέπω στην ομάδα, κάποια πράγματα που δεν μπορώ να μιλήσω σχετικά. Υπάρχει όμως κίνητρο για όλους τους ποδοσφαιριστές που έρχονται στη Λυών γιατί είναι ένα μεγάλο κλαμπ και όλοι το γνωρίζουν αυτό. Κάθε παίκτης που έρχεται πρέπει να το αντιλαμβάνεται αμέσως», ανέφερε αρχικά και στη συνέχεια απάντησε σε ερώτηση που του έγινε για το ενδιαφέρον της Μπαρτσελόνα.

«Αυτή η ερώτηση τίθεται πολύ. Αλλά δεν πρόκειται να κάνω υποσχέσεις που δεν είμαι σίγουρος ότι μπορώ να τηρήσω. Νομίζω ότι η Λυών πρέπει να εκμεταλλευτεί την παρουσία μου εδώ τώρα. Και πρέπει να επωφεληθώ από το να είμαι εδώ. Και αυτό προσπαθώ να κάνω», τόνισε ο 26χρονος επιθετικός.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

LIGUE 1 Τελευταία Νέα