Βίλας-Μπόας: «Ξέρω ότι αηδιάζετε αλλά έτσι είναι η ζωή»

Gazzetta team
Βίλας-Μπόας: «Ξέρω ότι αηδιάζετε αλλά έτσι είναι η ζωή»

bet365

Ο Αντρέ Βίλας-Μπόας μετά τη νίκη της Μαρσέιγ επί της Στρασμπούρ απάντησε με ειρωνικό τρόπο στους δημοσιογράφους για την κριτική που δέχεται τόσο αυτός όσο και η ομάδα του.

Η κακή παρουσία της Μαρσέιγ στους ομίλους του Champions League αλλά και οι αναιμικές της εμφανίσεις στο Championnat (παρά το γεγονός ότι φέτος είναι το τρίτο καλύτερο ξεκίνημα στο πρωτάθλημα την τελευταία δεκαετία) έχει προκαλέσει μεγάλη κριτική τόσο στον τεχνικό των Μαρσεγιέζων, Αντρέ Βίλας-Μπόας, όσο και στην ομάδα.

Ο ίδιος ο Πορτογάλος τεχνικός μετά το τέλος του νικηφόρου αγώνα με την Στρασμπούρ απάντησε με ειρωνικό ύφος στους δημοσιογράφους για την κριτική που δέχεται. «Να κάνετε σωστές αναλύσεις. Εάν κοιτάξετε τις άλλες ομάδες, θα δείτε κάποια πράγματα.

Νομίζετε ότι είναι εύκολο να νικήσεις τη Στρασμπούρ εκτός έδρας. Οι εξαιρετικοί παίκτες κάνουν τη διαφορά σε κάθε ομάδα, έτσι είναι πάντα. Είναι μια νίκη σε σε μια δύσκολη έδρα και μάς φέρνει ψηλά στη βαθμολογία. Ξέρω ότι αηδιάζετε, αλλά έτσι είναι η ζωή», ήταν οι χαρακτηριστικές δηλώσεις του Βίλας-Μπόας.

Διαβάστε επίσης:

 

LIGUE 1 Τελευταία Νέα