Στρασμπούρ – Μαρσέιγ 0-1: Ήταν (ξανά) κακή, την έσωσε ο Σανσόν (vid)

Gazzetta team
Στρασμπούρ – Μαρσέιγ 0-1: Ήταν (ξανά) κακή, την έσωσε ο Σανσόν (vid)

bet365

Η Μαρσέιγ τα... χρειάστηκε για να «αποδράσει» από την έδρα της προτελευταίας Στρασμπούρ (1-0) και να κερδίσει λίγη ηρεμία μετά τις σφαλιάρες στο Champions League και την παρατεταμένη κακή εικόνα της.

Στην κακή κατάσταση που βρίσκεται η Μαρσέιγ, η νίκη ακόμα και με... μισό μηδέν είναι βάλσαμο. Κόντρα στην προτελευταία Στρασμπούρ η ομάδα του Αντρέ Βίλας – Μπόας, αφού έσπασε αρνητικά ρεκόρ στο Champions League, επέστρεψε στις νίκες (1-0) και πήρε μια μικρή, αλλά βαθιά ανάσα.

Κακή η ομάδα της Μασσαλίας στο πρώτο ημίχρονο, όπου δεν έκανε ούτε ένα σουτ, με αποτέλεσμα να συμπληρώσει 170 αγωνιστικά λεπτά χωρίς σουτ προς την αντίπαλη εστία!

Στο δεύτερο ημίχρονο, αφού... τρόμαξαν από σουτ του Αντονί Σασί που σταμάτησε στο οριζόντιο δοκάρι (58'), οι φιλοξενούμενοι ανέβασαν στροφές, έκαναν τις πρώτες τους τελικές προσπάθειες και, εντέλει, έφτασαν στο πολυπόθητο γκολ, με ωραίο σουτ του Μοργκάν Σανσόν (72'), ο οποίος πέντε λεπτά αργότερα αποχώρησε λόγω τραυματισμού στον δεξιό αστράγαλο.

Αυτή ήταν η τρίτη διαδοχική νίκη της Μαρσέιγ στην Ligue 1, όπου η εκ των αντιπάλων του Ολυμπιακού στο Champions League έπιασε στην τρίτη θέση την Ρεν με 18 βαθμούς, στο -3 από την πρωτοπόρο Παρί Σεν Ζερμέν.

Ο Βίλας – Μπόας χρησιμοποίησε τους: Μανταντά – Ναγκατόμο, Μπαλέρντι, Καλέτα – Τσαρ, Αμαβί – Καμαρά – Ρονζιέ, Γκέιγ (46' Σανσόν – 77' λ. τρ. Στρούτμαν) - Κουιζάνς (66' Παγέ) - Τοβέν (66' Μπενεβέντο), Ζερμέν (81' Καουΐ).

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

LIGUE 1 Τελευταία Νέα