Ναντ - Παρί Σεν Ζερμέν 0-3: Παριζιάνικος «αέρας» και έβδομη σερί νίκη (vid)

Gazzetta team
Ναντ - Παρί Σεν Ζερμέν 0-3: Παριζιάνικος «αέρας» και έβδομη σερί νίκη (vid)

bet365

Το «τρένο» της Παρί Σεν Ζερμέν συνέχισε την επέλασή του την έδρα της Ναντ, επικρατώντας έστω και πιο δύσκολα από ο,τι δείχνει το τελικό 0-3, φτάνοντας τα επτά συνεχόμενα τρίποντα στη Ligue 1.

Μετά το διπλό στην Τουρκία και την έδρα της Μπασάκσεχιρ, η Παρί Σεν Ζερμέν συνέχισε το έργο της εντός συνόρων από εκεί που το άφησε. Η ομάδα του Τόμας Τούχελ πέρασε με 3-0 από την έδρα της Ναντ, έστω κι αν θα μπορούσε κάλλιστα να έχει δεχθεί τουλάχιστον ένα γκολ, ή ακόμη και να βρεθεί πίσω στο σκορ. Κι αυτό διότι ο Μόουζες Σιμόν κατάφερε να αστοχήσει σε κενή εστία στο 15', αποκρούοντας το πλασέ του με το άλλο πόδι, προτού αποχωρήσει από το ματς ως τραυματίας δέκα λεπτά αργότερα.

Αφού το ματς κύλησε χωρίς σουτ στον στόχο στο πρώτο μέρος, οι Παριζιάνοι «καθάρισαν» μετά την ανάπαυλα. Πρώτα ο Αντέρ Ερέρα (47'), έπειτα ο Κιλιάν Μπαπέ με πέναλτι (67') και στο φινάλε ο Σαράμπια (89'), έριξαν «τριπλό» χτύπημα στους Κιτρινοπράσινους, με το πέναλτι του Μπάμπα που απέκρουσε ο Νάβας στο 69' να αποτρέπει κάθε ενδεχόμενο επιστροφής.

Έβδομη σερί νίκη, λοιπόν, για την Παρί, που βρίσκεται στην κορυφή με 21 βαθμούς, στο +3 από Λιλ (ματς λιγότερο) και Ρεν.

Παρί Σεν Ζερμέν (Τόμας Τούχελ): Νάβας, Νταγκμπά, Περέιρα (66' Κέρερ), Ντιαλό, Μπάκερ, Ερέρα, Γκέιγ (66' Μαρκίνιος), Ραφίνια (74' Κουρζάβα), Σαράμπια, Μπαπέ (74' Φαντιγκά), Κεν (46' Ρουίζ-Ατίλ)

Ανατροπή και επιστροφή στις νίκες για τη Ρεν

Η Ρεν τα έβρισκε σκούρα απέναντι στη Μπρεστ για πάνω από μία ώρα αγώνα, έχοντας βρεθεί πίσω στο σκορ με τον Ονοράτ στο 57' κι άλλο περιθώριο για ήττα δεν υπήρχε, μετά την εντός έδρας γκέλα από την Ανζέ. Ωστόσο, η αντίδραση ήρθε με δύο γκολ απανωτά, στο 66' από τον Ντα Σίλβα και στο 70' από τον Αγκέρ κι έτσι οι Βρετόνοι ανέτρεψαν το σκορ και επέστρεψαν ξανά στις νίκες μετά και την ευρωπαϊκή ήττα από τη Σεβίλλη στο Champions League.

 

LIGUE 1 Τελευταία Νέα