Ο Σιμόν της Ναντ αστόχησε σε κενή εστία, «αποκρούοντας» το πλασέ του! (vid)

Gazzetta team
Ο Σιμόν της Ναντ αστόχησε σε κενή εστία, «αποκρούοντας» το πλασέ του! (vid)

bet365

​«Blooper» από τα λίγα χάρισε ο Μόουζες Σιμόν στο ματς της Ναντ με την Παρί Σεν Ζερμέν, ο οποίος κατάφερε να... αποκρούσει τον εαυτό του, σουτάροντας στο αριστερό του πόδι και χάνοντας σίγουρο γκολ σε κενή εστία.

Δεν ήταν καλή η βραδιά για τον Μόουζες Σίμον, στο ματς της Ναντ με αντίπαλο την Παρί Σεν Ζερμέν. Ο διεθνής Νιγηριανός επιθετικός αποχώρησε τραυματίας στο 25ο λεπτό, αλλά 10 λεπτά νωρίτερα είχε προσφέρει μία από τις πιο απίθανες χαμένες ευκαιρίες της φετινής σεζόν, αποκρούοντας ουσιαστικά τον... εαυτό του.

Για να γίνουμε πιο σαφείς, ο Σιμόν πήρε πάσα πάρε-βάλε από τον Κολό, που είχε κάνει... πλάκα στον Ντιαλό με φοβερή κούρσα, όμως, εκείνος αντί να σκοράρει προ κενής εστίας, σούταρε με το δεξί του πόδι... στο αριστερό, με αποτέλεσμα η μπάλα να εξοστρακιστεί και να φύγει πολλά μέτρα πλάγια από την περιοχή.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

LIGUE 1 Τελευταία Νέα