Ντεπάι: «Υπήρξε όντως ενδιαφέρον από την Μπαρτσελόνα αλλά είμαι ευτυχισμένος στη Λυών»

Κώστας Τόπας
Ντεπάι: «Υπήρξε όντως ενδιαφέρον από την Μπαρτσελόνα αλλά είμαι ευτυχισμένος στη Λυών»

bet365

Το ενδιαφέρον που υπήρξε, κατά την καλοκαιρινή μεταγραφική περίοδο, από την Μπαρτσελόνα επιβεβαίωσε ο Μέμφις Ντεπάι, αφήνοντας ανοικτό το ενδεχόμενο μεταγραφής του, στους «μπλαουγκράνα» στο μέλλον.

Ο Ολλανδός επιθετικός, βρέθηκε μια ανάσα από την Μπαρτσελόνα, ωστόσο τα οικονομικά προβλήματα του συλλόγου, δεν επέτρεψαν στους «μπλαουγκράνα», να πραγματοποιήσουν μία αξιόλογη μεταγραφή, για την επιθετική γραμμή της ομάδας.

Πάντως, ο Ντεπάι, ανέφερε πως το μέλλον του παραμένει ανοικτό, τονίζοντας πως δεν γνωρίζει ακόμα εάν θα αποχωρήσει από τη Λυών τον Γενάρη ή το καλοκαίρι.

«Δεν μπορώ να μαντέψω το μέλλον. Η χειμερινή μεταγραφική περίοδος είναι μακριά. Γνωρίζω ότι υπήρχε ενδιαφέρον από την Μπαρτσελόνα, αλλά θα δούμε. Είμαι εδώ στη Λυών και είμαι ευτυχισμένος. Είναι η τέταρτη μου χρονιά εδώ και μου αρέσει το κλαμπ. Τον Ιανουάριο θα δούμε. Θα ήμουν πολύ χαρούμενος αν συνέχιζα στη Λυών, μέχρι το τέλος της φετινής σεζόν», τόνισε χαρακτηριστικά ο 26χρονος επιθετικός.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

LIGUE 1 Τελευταία Νέα