Οταν ο Μπαπέ πανηγύριζε σαν τον Ρονάλντο (vid)

Κώστας Τόπας
Οταν ο Μπαπέ πανηγύριζε σαν τον Ρονάλντο (vid)

bet365

Δεν είναι λίγες οι φορές που ο Κιλιάν Μπαπέ έχει αποθεώσει το «είδωλο» του, όπως το έχει χαρακτηρίσει, Κριστιάνο Ρονάλντο.

Οι δυο αστέρες διατηρούν άριστες σχέσεις μεταξύ τους και αμοιβαίο σεβασμός ο ένας για τον άλλον, κάτι που φάνηκε άλλωστε και στο παιχνίδι Γαλλία-Πορτογαλία για το Nations League. Μάλιστα, σε παλαιότερες δηλώσεις του ο Κριστιάνο είχε υποκλιθεί στο ταλέντο του νεαρού άσου της Παρί.

«Είναι το παρόν και το μέλλον του παγκοσμίου ποδοσφαίρου. Εχει τεράστια περιθώρια βελτίωσης και συμφωνώ με αυτούς που υποστηρίζουν πως θα είναι το επόμενο Νο 1 στο παγκόσμιο ποδόσφαιρο. Είναι φανταστικός παίκτης, πολύ γρήγορος και στο μέλλον θα είναι ακόμη καλύτερος», είχε τονίσει.

Ο Μπαπέ από την πλευρά του, έχει αποκαλύψει στο παρελθόν πως ο 35χρονος επιθετικός της Γιουβέντους, είναι το ίνδαλμα του από πολύ μικρή ηλικία και πως θέλει να του μοιάσει. Οταν μάλιστα αγωνιζόταν στα τμήματα Υποδομών της Μονακό, ο Γάλλος επιθετικός είχε σκοράρει ένα πανέμορφο τέρμα και κατά τον πανηγυρισμό του, μιμήθηκε τον Κριστιάνο Ρονάλντο.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

LIGUE 1 Τελευταία Νέα