Ligue 1: Ακάθεκτη η Λανς, επιστροφή στις νίκες η Νις (vids)

Gazzetta team
Ligue 1: Ακάθεκτη η Λανς, επιστροφή στις νίκες η Νις (vids)

bet365

Η Λανς διεύρυνε το αήττητο σερί της στα 5 παιχνίδια με νίκη επί της Σεντ-Ετιέν (2-0) που τελείωσε με εννιά παίκτες, ενώ η Νις επανήλθε στα τρίποντα κόντρα στη Ναντ.

Έπειτα από τρία διαδοχικά αρνητικά η αποτελέσματα, η Νις του Πατρίκ Βιεϊρά επανήλθε στο ύψος της και τις νίκες, κόντρα στη Ναντ.

Η… κακή μέρα για τους φιλοξενούμενους φάνηκε από πολύ νωρίς, με τον Ζιροτό να αποβάλλεται με κόκκινη κάρτα μόλις στο 3ο λεπτό κι έτσι οι γηπεδούχοι δεν άργησαν να πάρουν προβάδισμα, με τον Ντάντε στο 27’. Το γκολ του Τιράμ στο 62’, ο οποίος στον πανηγυρισμό ύψωσε γροθιά υπέρ του #BlackLivesMatter, ξεκαθάρισε την υπόθεση νίκη και την άνοδο στους 10 βαθμούς και προσωρινά στο -6 από την κορυφή.

Ακάθεκτη η Λανς, 4η νίκη στα τελευταία 5 ματς

Εκεί συγκατοικεί, πλέον, μαζί με τη Ρεν (ματς λιγότερο) η εντυπωσιακή Λανς του Φρανκ Εζ, η οποία νίκησε και τη Σεντ-Ετιέν και διεύρυνε τη φόρμα της στα πέντε ματς χωρίς ήττα (4-1-0). Και σε αυτή την περίπτωση βοήθησε το αριθμητικό πλεονέκτημα, καθώς από πλευράς Στεφανουά ο Κολότζιετζακ αποβλήθηκε μόλις στο 14’ για πέναλτι που εκτέλεσε εύστοχα ο Κακουτά στιγμές αργότερα, ενώ στο 64’ οι φιλοξενούμενοι έμειναν και με 9 λόγω κόκκινης κάρτας στον Καζρί. Έτσι, ήρθε και το 2-0 από τον Σότοκα στο 81’, σφραγίζοντας τη νίκη που φέρνει τη Λανς στους 13 βαθμούς και προσωρινά πρωτοπόρο.

 

LIGUE 1 Τελευταία Νέα