Μπορντό-Νις 0-0: Κόλλησαν στο μηδέν…

Κώστας Τόπας
Μπορντό-Νις 0-0: Κόλλησαν στο μηδέν…

bet365

Δίχως τέρματα ολοκληρώθηκε η αναμέτρηση μεταξύ Μπορντό και Νις για την 5η αγωνιστική της Ligue 1 και έτσι οι δύο ομάδες μοιράστηκαν τον βαθμό της ισοπαλίας.

Γι’ ακόμη ένα παιχνίδι η Μπορντό δεν ικανοποίησε, έχοντας σαφώς περισσότερα προβλήματα στην αμυντική λειτουργία. Από την άλλη η Νις κατάφερε να σηκώσει ανάστημα μετά τις δύο συνεχόμενες ήττες από Μονπελιέ (3-1) και Παρί Σεν Ζερμέν (0-3) και να πάρει, έστω, τον βαθμό της ισοπαλίας.

Με την έναρξη του ματς, είχαμε και την πρώτη καλή ευκαιρία. Συγκεκριμένα στο 10’ ο Ντε Πρεβίλ, από διαγώνια θέση επιχείρησε ένα δυνατό σουτ, αλλά ο Μπενίτεζ, αν και αιφνιδιάστηκε, με εντυπωσιακή επέμβαση είπε «όχι» κρατώντας ανέπαφη την εστία του. Ένα λεπτο αργότερα ο Καλού, για κακή του τύχη είδε την προσπάθεια του να καταλήγει στο οριζόντιο δοκάρι.

Η Νις είχε μπει «μουδιασμένη» στο ματς, βλέποντας μάλιστα και την Μπορντό να κυριαρχεί. Ωστόσο, πήγε να χτυπήσει κόντρα στη ροή του αγώνα! Ο Μελού υποδέχθηκε την μπάλα, με ωραία προσποίηση πέρασε και τον γκολκίπερ των γηπεδούχων, Κοστίλ αλλά το σουτ που επιχείρησε σταμάτησε στο δεξί δοκάρι.

Με την έναρξη του δεύτερου 45λεπτου οι φιλοξενούμενοι άγγιξαν το γκολ! Μετά από κόντρες, ο Ρόνι Λόπες έπιασε ένα δυνατό σουτ αλλά η μπάλα χτύπησε και πάλι στο δοκάρι. Αυτή ήταν και η μεγαλύτερη φάση της Νις στο δεύτερο ημίχρονο.

Παρ' όλα αυτά το 0-0 παρέμεινε μέχρι και τελευταίο σφύριγμα και έτσι οι δύο ομάδες μοιράστηκαν τον βαθμό της ισοπαλίας. Πλέον η Μπορντό βρίσκεται στην 10η θέση με 6 βαθμούς ενώ η Νις με έναν βαθμό παραπάνω στην 8η θέση.

Μπορντό (4-2-3-1): Κοστίλ, Σαμπαλί (81' Κουατένγκ), Κοσιελνί, Πάμπλο, Μπενίτο, Οτάβιο, Μπάσιτς, Ντε Πρεβίλ (81' Μπράιαντ), Αντλί (84' Μπάγκβα) Καλού (68' Χουάνγκ), Μαζά (68' Ουντίν)

Νις (4-3-3): Μπενίτεζ, Λοτομπά (81' Ντανίλιους), Πελμάρ, Ντάντε, Καμαρά, Σνεϊντερλέν, Μελού, Ντόϊε (57' Μορίς), Ρόνι Λόπες, Ντόλμπεργκ (81' Γκεσάν), Γκουιρί

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

LIGUE 1 Τελευταία Νέα