Ρεν – Μονακό 2-1: Ανατροπή στο 90+1’ με ήρωα τον «πρωτάρη» (vid)

Gazzetta team
Ρεν – Μονακό 2-1: Ανατροπή στο 90+1’ με ήρωα τον «πρωτάρη» (vid)

bet365

Απίθανα πράγματα από τον 18χρονο Αντριάν Τριφέρ, ο οποίος στο επαγγελματικό του ντεμπούτο ως αλλαγή έδωσε ασίστ και σκόραρε το γκολ της ανατροπής για τη Ρεν κόντρα στη Μονακό στις καθυστερήσεις (2-1).

Ντεμπούτο. Με την πρώτη ομάδα. Γκολ στο 90+3’. Νίκη με ανατροπή. Δύσκολα θα μπορέσει να «χωνέψει» αυτό που πέτυχε στο πρώτο του παιχνίδι ως επαγγελματίας ο Αντριάν Τριφέρ.

Ο 18χρονος αριστερός μπακ έζησε το απόλυτο ποδοσφαιρικό όνειρο για έναν «πρωτάρη» κι έδωσε σπουδαία νίκη στη Ρεν κόντρα στη Μονακό, στις καθυστερήσεις του αγώνα.

Αφού ο Μπεν Γιεντέρ άνοιξε το σκορ για τους Μονεγάσκους στο 28’, ο Τριφέρ πέρασε ως αλλαγή στο 41’ αντί του τραυματία Μαουασά και έγινε ο απόλυτος πρωταγωνιστής. Από δική του ασίστ, ο Ενζονζί πέτυχε το γκολ της ισοφάρισης στο 81’, για να έρθει ο ίδιος ο γεννημένος στη Λιέγη αμυντικός να γράψει στο 90+1’ το τελικό 2-1, που ανέβασε τους γηπεδούχους στην κορυφή της βαθμολογίας με 10 βαθμούς (3-1-0).

Τρίτη σερί νίκη η Λανς

Με εξαίρεση την πρεμιέρα, η Λανς εντυπωσιάζει και νικά σταθερά στην εκκίνηση της φετινής Ligue 1. Αυτό έκανε κι απέναντι στη Μπορντώ, υποχρεώνοντάς την στη πρώτη της ήττα στη σεζόν με 2-1, για το δικό της τρίτο σερί τρίποντο που τη φέρνει προσωρινά δεύτερη με 9 βαθμούς. Γκαναγκό (47') και Κακουτά με πέναλτι (59') έβαλαν στέρεες βάσεις για τη νίκη, η αποβολή του Μπαϊσέ με δεύτερη κίτρινη κάρτα στην ίδια φάση βοήθησε οπωσδήποτε τα πράγματα και το μόνο που μπόρεσαν να καταφέρουν οι Γιρονδίνοι ήταν να μειώσουν με τον Καλού στο 90+4'.

 

LIGUE 1 Τελευταία Νέα