Παρί Σεν Ζερμέν: Οι παίκτες στρέφουν την πλάτη τους στον Τούχελ

Παρί Σεν Ζερμέν: Οι παίκτες στρέφουν την πλάτη τους στον Τούχελ

Gazzetta team
Παρί Σεν Ζερμέν: Οι παίκτες στρέφουν την πλάτη τους στον Τούχελ

bet365

Η προβληματική εικόνα της Παρί Σεν Ζερμέν στην έναρξη της νέας σεζόν φαίνεται πώς έχει εξήγηση κι έχει να κάνει με τον έλεγχο των αποδυτηρίων που έχει χάσει εντελώς ο Τόμας Τούχελ, σύμφωνα με το «RMC».

Η Παρί Σεν Ζερμέν χρειάστηκε το γκολ του Ντράξλερ στο 90+3’ για το πρώτο της τέρμα και την πρώτη της νίκη στο φετινό πρωτάθλημα μετά από τρεις αγωνιστικές, Κουρζαβά, Νεϊμάρ και Παρέδες τιμωρήθηκαν με 6-2-2 παιχνίδια αντίστοιχα στα οποία θα απουσιάσουν και η κατάσταση έχει στραβώσει από νωρίς στη σεζόν για τους πρωταθλητές και φιναλίστ του περασμένου Champions League. Και σύμφωνα με το «RMC», υπάρχει λογική εξήγηση για όλα αυτά.

Όπως αναφέρε σε δημοσίευμα μετά το παιχνίδι των Παριζιάνων, οι ποδοσφαιριστές της ομάδας έχουν γυρίσει την πλάτη τους στον Τόμας Τούχελ, τον κατηγορούν για έλλειψη τακτικής, προνομιακή μεταχείριση απέναντι στους Νοτιοαμερικάνους της ομάδας, καθώς και για κακή διαχείριση παικτών όπως ο Ικάρντι και ο Μαρκίνιος.

Μάλιστα, το ίδιο ρεπορτάζ φιλοξενεί δηλώσεις από ανώνυμο μέλος της ομάδας που δήλωσε:

«Παίζουμε χωρίς τακτική, χωρίς ιδέες, χωρίς τίποτα. Κατά τη διάρκεια του ματς κόντρα στη Μαρσέιγ, νιώθαμε πως το προπονητικό σταφ ήταν εκτός παιχνιδιού. Σαν να μην μπορούσαν να αλλάξουν κάτι».

Όλα αυτά φανερώνουν πως ο Γερμανός coach, ο οποίος ζήτησε δημοσίως μεταγραφές, έχει χάσει τον έλεγχο στα αποδυτήρια και το κλίμα σταδιακά γίνεται «τοξικό» για την παραμονή του στον πάγκο.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

LIGUE 1 Τελευταία Νέα