Ρονζιέ: «Ο Νεϊμάρ σε κάθε παιχνίδι βρίζει τους αντιπάλους του» (vid)

Κώστας Τόπας
Ρονζιέ: «Ο Νεϊμάρ σε κάθε παιχνίδι βρίζει τους αντιπάλους του» (vid)

bet365

Ο Βαλεντέν Ρονζιέ, πήρε θέση σχετικά με τα όσα συνέβησαν μεταξύ του συμπαίκτη του Άλβαρο και του Νεϊμάρ, εξαπολύοντας επίθεση κατά του Βραζιλιάνου άσου της Παρί.
Οι Μασσαλοί υπερασπίζονται τον ποδοσφαιριστή τους και η αλήθεια είναι ότι πέρα από την διαμάχη των δύο παικτών, προς το παρόν δεν υπάρχει σαφές αποδεικτικό στοιχείο για την καταγγελία του Νεϊμάρ.

Μάλιστα, ο Βαλεντέν Ρονζιέ, σε πρόσφατες δηλώσεις του τόνισε πως ο Βραζιλιάνος σταρ, σε κάθε παιχνίδι βρίζει και προσβάλει τους αντιπάλους του.

«Δεν έχω μιλήσει ακόμα με τον Άλβαρο για το συγκεκριμένο περιστατικό. Αλλά επειδή τον γνωρίζω, είναι αδύνατον να προσέβαλε τον Νεϊμάρ. Δεν είναι τέτοιος χαρακτήρας. Είμαστε φίλοι στην ομάδα με ανθρώπους από διάφορες εθνικότητες. Ασιάτες, Σέρβους, Αφρικανούς και άλλους. Ολοι μιλάτε για την συμπεριφορά του Άλβαρο, αλλά κανείς δεν έχει σχολιάσει το φτύσιμο του Ντι Μαρία στον Άλβαρο. Ο ρατσισμός είναι ένα σοβαρό και λεπτό θέμα, αλλά σε περιόδους που διανύουμε αυτή την εποχή λόγω Covid-19, το φτύσιμο είναι επίσης σοβαρό για την υγεία κάποιου. Οσον αφορά τον Νεϊμάρ αυτό που κάνει σε κάθε παιχνίδι είναι να βρίζει και να προσβάλει τους αντιπάλους του».

Διαβάστε επίσης:

 

LIGUE 1 Τελευταία Νέα