Μαρσέιγ: «Δεν είναι ρατσιστής ο Άλβαρο, δέχεται απειλές για τη ζωή του»

Κώστας Ζάλιαρης
Μαρσέιγ: «Δεν είναι ρατσιστής ο Άλβαρο, δέχεται απειλές για τη ζωή του»

bet365

Το θέμα με τη ρατσιστική επίθεση που κατήγγειλε ο Νεϊμάρ εις βάρος του Άλβαρο Γκονσάλες μετά το ματς της Παρί με τη Μαρσέιγ συνεχίζεται, με τους Μασσαλούς να υπερασπίζονται τον ποδοσφαιριστή τους, να κάνουν λόγο για περιστατικό με σοβαρές συνέπειες και να καταγγέλλουν απειλές κατά της ζωής του παίκτη!

Ο Άλβαρο Γκονσάλες, σύμφωνα με όσα ισχυρίζεται ο Νεϊμάρ έπειτα από το επεισοδιακό ντέρμπι της Κυριακής, το ξύλο, τις πέντε κόκκινες κάρτες και τις διαμάχες των παικτών, έχει βρει τον μπελά του.

Έχει προκύψει ένα τεράστιο θέμα με συνεχείς εξελίξεις αναφορικά με ρατσισμό, καθώς, ο αμυντικός της Μαρσέιγ φέρεται ν' αποκάλεσε «γαμ%@#@$% μαϊμού» τον Βραζιλιάνο επιθετικό της Παρί, σύμφωνα πάντα με όσα κατήγγειλε ο «Νέι».

Η Μαρσέιγ δεν θα μπορούσε ν' αφήσει τον ποδοσφαιριστή της απροστάτευτο κι έτσι εξέδωσε ανακοίνωση στην οποία ανέφερε:

«Ο Άλβαρο δεν είναι ρατσιστής και το έχει δείξει με τη συμπεριφορά του από την πρώτη του μέρα στον σύλλογό μας. Η ομάδα είναι στη διάθεση της επιτροπής για συνεργασία αναφορικά με το περιστατικό που σημειώθηκε στο ματς αλλά και το 24ωρο που ακολούθησε.

Η διαμάχη είναι σοβαρή και ήδη έχει προκαλέσει σοβαρότατες συνέπειες. Καταδικάζουμε τη διαρροή των τηλεφωνικών αριθμών του Άλβαρο και της οικογένειάς του στα media της Βραζιλίας, καθώς φτάνουν πλέον σ' εκείνους απειλές για τη ζωή τους.

Η Μαρσέιγ είναι σύμβολο αντι-ρατσιστικής δράσης στο γαλλικό ποδόσφαιρο με δεδομένη την ιστορία της και το γεγονός πως στη Μασσαλία συνεχίζεται μια διαρκής μάχη κατά του ρατσισμού».

Διαβάστε επίσης:

Ντι Μαρία: Φέρεται να έφτυσε τον Άλβαρο Γκονσάλες! (vid)

 

LIGUE 1 Τελευταία Νέα