Μπαπέ: «Να γίνουν μεταγραφές, να έρθει ενίσχυση»!

Μπαπέ: «Να γίνουν μεταγραφές, να έρθει ενίσχυση»!

Κώστας Ζάλιαρης
Μπαπέ: «Να γίνουν μεταγραφές, να έρθει ενίσχυση»!

bet365

Ο Κίλιαν Μπαπέ έστειλε το μήνυμά του για τον τρόπο με τον οποίο η Παρί Σεν Ζερμέν θα καταφέρει να επιστρέψει σε έναν μεγάλο ευρωπαϊκό τελικό και να μην αποδειχθεί η φετινή περίπτωση ως... πυροτέχνημα.

Λόγω και της διεξαγωγής αυτού του πρωτότυπου και ... αναγκαίου λόγω της κατάστασης με την πανδημία, Final-8 στη Λισαβόνα, η Παρί Σεν Ζερμέν κατάφερε να φτάσει για πρώτη φορά στην ιστορία της στον μεγάλο τελικό του Champions League, όπου και ηττήθηκε (1-0) από την Μπάγερν Μονάχου.

Μιλώντας στο Telefoot, ο Κίλιαν Μπαπέ έθεσε στόχο τη μεγάλη επιστροφή της Παρί στην προσπάθεια κατάκτησης ενός μεγάλου ευρωπαϊκού τίτλου, τονίζοντας πως για να γίνει αυτό: «πρέπει να έρθει ενίσχυση και να γίνουν μεταγραφές».

Αυτό που θέλησε να τονίσει ο Γάλλος σούπερ σταρ ήταν πως «δεν είναι λίγα τα παραδείγματα ομάδων που έχουν ηττηθεί σε τελικούς και έχουν επιστρέψει για να το πάρουν», ενώ, συμπλήρωσε πως: «η Παρί είναι στη σωστή κατεύθυνση και πάνω απ' όλα το πιστεύουμε εμείς οι παίκτες. Αν δεν το πιστεύαμε εμείς, δεν θα μπορούσαμε να το μεταφέρουμε αυτό και προς τον κόσμο για να μας στηρίξει».

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

LIGUE 1 Τελευταία Νέα