Παρί: Ανακοίνωσε την απόκτηση του Σέρχιο Ρίκο μέχρι το 2024 (vid)

Κώστας Τόπας
Παρί: Ανακοίνωσε την απόκτηση του Σέρχιο Ρίκο μέχρι το 2024 (vid)

bet365

Στην Παρί Σεν Ζερμέν, θα συνεχίσει να αγωνίζεται, ο Σέρχιο Ρίκο, καθώς η Σεβίλλη συμφώνησε με τους Παριζιάνους, για την μόνιμη μεταγραφή του.

Ο 26χρονος τερματοφύλακας αγωνίστηκε την τελευταία σεζόν ως δανεικός στους πρωταθλητές Γαλλίας από την Σεβίλλη, αλλά δεν κατάφερε ποτέ να γίνει το Νο.1 για την υπεράσπιση της εστίας τους.

Κατέγραψε συνολικά δέκα συμμετοχές στην Παρί Σεν Ζερμέν, με σημαντικότερη αυτή στον ημιτελικό του Champions League με τη Λειψία (3-0), όταν ο Νάβας ήταν τραυματίας

Πριν από ένα μήνα ο Σέρχιο Ρίκο, επέστρεψε στην Σεβίλλη, όπου άνηκε καθώς έδειχναν πως οι Παριζιάνοι δεν θα κάνουν χρήση της οψιόν αγοράς που είχαν. Τελικά, η υπόθεση πήρε διαφορετική τροπή καθώς ο νεαρός πορτιέρε θα συνεχίσει στην Παρί, με κανονική μεταγραφή μέχρι το 2024, όπως ανακοινώθηκε το πρωί του Σαββάτου (05/08)..

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

LIGUE 1 Τελευταία Νέα