Ντεπάι για Μπαρτσελόνα: «Θα δούμε τι θα συμβεί, προς το παρόν είμαι παίκτης της Λυών»

Κώστας Τόπας
Ντεπάι για Μπαρτσελόνα: «Θα δούμε τι θα συμβεί, προς το παρόν είμαι παίκτης της Λυών»

bet365

Τον εαυτό του σε μία μεγάλη ευρωπαϊκή ομάδα, αποκάλυψε πως βλέπει ο επιθετικός της Λυών Μέμφις Ντεπάι.

Το αστέρι της Λυών έχει συνδεθεί με μια μετακίνηση στο Camp Nou, από τη στιγμή που ο Ρόναλντ Κούμαν, ανέλαβε τα ηνία της Μπαρτσελόνα. Ο Ντεπάι πάντως μπορεί να δήλωσε συγκεντρωμένος με τις υποχρεώσεις που έχει με τη γαλλική ομάδα, ωστόσο δεν απέκλεισε το ενδεχόμενο μεταγραφής του, στους «μπλαουγκράνα».

«Στην πραγματικότητα εστιάζω στις υποχρεώσεις μου στη Λυών. Δεν έχω μιλήσει ακόμα με τον Κούμαν. Οι σχέσεις μας είναι σε καλό επίπεδο. Εχει αναλάβει την Μπαρτσελόνα τώρα κι εγώ προσωπικά είμαι επικεντρωμένος στα καθήκοντα μου εδώ. Μπορώ να ονειρευτώ μεγάλα κλαμπ και θα δούμε τι θα συμβεί, αλλά προς το παρόν είμαι παίκτης της Λυών.

Πρέπει να πω ότι ο σύλλογος μου δείχνει σεβασμό, οπότε είμαι ευχαριστημένος με αυτό και προσπαθώ να κάνω ό,τι καλύτερο μπορώ για να δώσω τα πάντα για τη Λυών», ανέφερε χαρακτηριστικά ο 26χρονος επιθετικός.

Πάντως, ο ο 57χρονος τεχνικός των «μπλαουγκράνα» αναμένεται να εισηγηθεί την απόκτηση του διεθνούς Ολλανδού επιθετικού από τον γαλλικό σύλλογο και δεν αποκλείεται η διοίκηση να κάνει κάποια κίνηση, καθώς βλέπει και τον Λουίς Σουάρες να αποχωρεί.

Διαβάστε επίσης:

 

LIGUE 1 Τελευταία Νέα