Παρί Σεν Ζερμέν - Σεντ Ετιέν: Σοβαρός τραυματισμός Μπαπέ, «σύρραξη» μεταξύ των παικτών (vid)

Gazzetta team
Παρί Σεν Ζερμέν - Σεντ Ετιέν: Σοβαρός τραυματισμός Μπαπέ, «σύρραξη» μεταξύ των παικτών (vid)

bet365

«Φωτιά» πήρε ο τελικός του Κυπέλλου Γαλλίας ανάμεσα σε Παρί Σεν Ζερμέν και Σεντ Ετιέν, όταν ο Περέν έκανε σκληρό τάκλιν στον Μπαπέ, με τον Γάλλο να αποχωρεί σοβαρά τραυματίας και τον πρώτο να αποβάλλεται στο φινάλε της καριέρας του! Μεγάλη ένταση μεταξύ των παικτών.

Τεράστια ανησυχία επικρατεί στις τάξεις της Παρί Σεν Ζερμέν για τον τραυματισμό του Κιλιάν Μπαπέ.

Στο 27ο λεπτό του τελικού του Κυπέλλου Γαλλίας κόντρα στην Σεντ Ετιέν, που διεξάγεται παρουσία 5.000 φιλάθλων, ο αρχηγός των Στεφανουά, Λοΐκ Περέν, ανέτρεψε με σκληρό τάκλιν τον Γάλλο σταρ, ο οποίος γύρισε άσχημα το πόδι του και σωριάστηκε στο έδαφος σφαδάζοντας.

Αμέσως, οι παίκτες των δύο ομάδων ήρθαν στα χέρια, ξεχνώντας κάθε έννοια... social distancing, με τον ρέφερι της αναμέτρησης να τιμωρεί αρχικά τον Περέν με κίτρινη κάρτα.

Ωστόσο, μετά τη συμβουλή VAR και μόνιτορ, απέβαλε τον κάπτεν των τυπικά φιλοξενούμενων, ενώ ο Μπαπέ αποχώρησε με αναγκαστική αλλαγή από το παιχνίδι (στη θέση του ο Σαράμπια) και πλέον άπαντες αγωνιούν για την κατάστασή του.

Κόκκινη κάρτα ο Περέν στο... τελευταίο του παιχνίδι!

Ο διαιτητής έδειξε αρχικά κίτρινη κάρτα στον Περέν, ωστόσο συμβουλεύθηκε το VAR και τον απέβαλλε. Μάλιστα, για τον εμβληματικό αρχηγό της Σεντ Ετιέν ίσως ήταν το τελευταίο παιχνίδι, μιας και είχε ανανεώσει με τους «Στεφανουά» μόνο για να παίξει στον τελικό κυπέλλου με την Παρί.

 

LIGUE 1 Τελευταία Νέα