Η Παρί εξετάζει δύο σενάρια για το μέλλον του Νεϊμάρ

Η Παρί εξετάζει δύο σενάρια για το μέλλον του Νεϊμάρ

Κώστας Τόπας
Η Παρί εξετάζει δύο σενάρια για το μέλλον του Νεϊμάρ

bet365

Η Παρί θέλει να ανανεώσει τη συνεργασία της με τον Νεϊμάρ, ωστόσο αν δεν το καταφέρουν έχουν αρχίσει να σκέφτονται και την πώληση του...

Ο Βραζιλιάνος άσος των Παριζιάνων, εξακολουθεί να βρίσκεται ψηλά στη λίστα της Μπαρτσελόνα για τη νέα σεζόν, αν και όπως όλα δείχνουν φαντάζει δύσκολο, ο Νεϊμάρ να επιστρέψει το φετινό καλοκαίρι στη Βαρκελώνη μιας και οι «μπλαουγκράνα» δεν διαθέτουν τα χρήματα για την μεταγραφή του, μετά τον οικονομικό αντίκτυπο του κορονοϊού.

Οπως αναφέρει η εφημερίδα «L' Equipe» η διοίκηση της Παρί είναι αποφασισμένη να ανανεώσει τη συνεργασία της το συντομότερο δυνατόν, με τον έμπειρο μεσοεπιθετικού, του οποίου το συμβόλαιο ολοκληρώνεται το 2022. Σε περίπτωση που ο Νεϊμάρ, δεν δεχθεί την πρόταση ανανέωσης, τότε οι άνθρωποι του γαλλικού συλλόγου, θα πρέπει να σκεφτούν την πώληση του, από το επόμενο καλοκαίρι, ώστε να βάλουν χρήματα στα ταμεία τους και να μην φύγει ελεύθερος.

Πάντως, πρόθεση της Παρί, είναι να κρατήσει τον Βραζιλιάνο σταρ στην ομάδα και σκοπεύει να κάνει τα πάντα για να διασφαλίσει το μέλλον του στο Παρίσι

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

LIGUE 1 Τελευταία Νέα