Γαλλία: Τέλη Ιουλίου και με κόσμο οι τελικοί Κυπέλλου και Λιγκ Καπ

Gazzetta team
Γαλλία: Τέλη Ιουλίου και με κόσμο οι τελικοί Κυπέλλου και Λιγκ Καπ

bet365

Η γαλλική ομοσπονδία ανακοίνωσε ότι οι τελικοί του Κυπέλλου και του Λιγκ Καπ θα διεξαχθούν 24 και 31 Ιουλίου αντίστοιχα, καταρχήν, με πέντε χιλιάδες φιλάθλους έκαστος.

Η Παρί Σεν Ζερμέν δεν θα πρέπει να περιμένει την επανέναρξη του Champions League για να επιστρέψει στην δράση σε επίσημα παιχνίδια, αφού νωρίτερα θα έχει δώσει τους τελικούς σε Κύπελλο και Λιγκ Καπ Γαλλίας.

Η ποδοσφαιρική ομοσπονδία της χώρας ανακοίνωσε ότι ο τελικός του Κυπέλλου μεταξύ της παρέας των Νεϊμάρ – Κιλιάν Μπαπέ και της Σεντ Ετιέν θα διεξαχθεί την Παρασκευή 24 Ιουλίου (21:45 ώρα Ελλάδας) στο «Σταντ ντε Φρανς» με 5.000 φιλάθλους, αν και μέχρι τότε οι άνθρωποι της ομοσπονδίας ελπίζουν να επιτραπεί η κάλυψη του 30% της χωρητικότητας του γηπέδου (περί τις 24 χιλιάδες).

Μια εβδομάδα αργότερα (Παρασκευή 31 Ιουλίου, επίσης στις 21:45) και στο ίδιο γήπεδο, η Παρί θα αντιμετωπίσει στον τελικό του Λιγκ Καπ την Λυών, η οποία επίσης θα προετοιμάζεται για την ρεβάνς με την Γιουβέντους για την φάση των «16» του Champions League.

 

LIGUE 1 Τελευταία Νέα