Κύπελλο Γαλλίας: Αλλάζουν ημερομηνία στους τελικούς λόγω… Fort Boyard

Κύπελλο Γαλλίας: Αλλάζουν ημερομηνία στους τελικούς λόγω… Fort Boyard

Gazzetta team
Κύπελλο Γαλλίας: Αλλάζουν ημερομηνία στους τελικούς λόγω… Fort Boyard

bet365

Η διεξαγωγή των δύο τελικών για το Κύπελλο και το Λιγκ Καπ Γαλλίας προορίζεται τελικά για τα τέλη Ιουλίου και μέρα Παρασκευή, προκειμένου να μην συμπίπτει με το δημοφιλές σόου «Fort Boyard» που θα κάνει τηλεοπτική πρεμιέρα το Σάββατο βράδυ.

Η επανέναρξη του ποδοσφαίρου στη Γαλλία θα είναι δεδομένα καθυστερημένη συγκριτικά με τις άλλες χώρες, καθώς η Ligue 1 διακόπηκε οριστικά, αλλά από ότι φαίνεται θα επισημοποιηθεί στα τέλη Ιουλίου για λογαριασμό των Κυπέλλων.

Η Παρί Σεν Ζερμέν, που έχει προκριθεί τόσο στον τελικό του Κυπέλλου Γαλλίας κόντρα στη Σεντ-Ετιέν όσο και στο Λιγκ Καπ απέναντι στη Λυών θα κληθεί σύμφωνα με τα τοπικά ΜΜΕ να δώσει τα ματς στις δύο τελευταίες Παρασκευές του Ιουλίου, 24 και 31 του μήνα αντίστοιχα. Αυτό, βέβαια, αποτελεί παράδοξο, μια και οι τελικοί λαμβάνουν χώρα παραδοσιακά το βράδυ του Σαββάτου, αλλά αιτιολόγηση υπάρχει και είναι συγκεκριμένη: οι ιθύνοντες του καναλιού France 2 που θα μεταδώσει τους αγώνες έστειλε ειδικό αίτημα μετάθεσής τους μια μέρα πριν, ώστε να μην συμπέσουν με την τηλεοπτική πρεμιέρα του δημοφιλούς σόου «Fort Boyard», το οποίο συνεχίζεται για 31η χρονιά και την δεκαετία των ‘00s είχε προβληθεί και στα μέρη μας.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

LIGUE 1 Τελευταία Νέα