Ligue 1: Η νέα σεζόν επιστρέφει με κόσμο!

Κώστας Τόπας
Ligue 1: Η νέα σεζόν επιστρέφει με κόσμο!

bet365

Το μοναδικό από τα πέντε μεγάλα ευρωπαϊκά πρωταθλήματα ποδοσφαίρου που έβαλε τέλος από νωρίς στη φετινή σεζόν, η Ligue 1, σκέφτεται η έναρξη της νέας σεζόν, να πραγματοποιηθεί με την παρουσία κόσμου στις εξέδρες.

Η νέα σεζόν στη Γαλλία αναμένεται να ξεκινήσει στις 22 Αυγούστου και, δεδομένης της μείωσης του κορονοϊού στη χώρα, η κυβέρνηση έχει συζητήσει με την διοργανώτρια Αρχή, το ενδεχόμενο οι αγώνες να πραγματοποιηθούν, έστω και με μια μικρή μερίδα φιλάθλων στις εξέδρες.

Βέβαια, οι θεατές οι οποίοι θα μπορούν να βρίσκονται σε ένα γήπεδο και να είναι δίπλα στην ομάδα τους, δεν θα είναι πάνω από 5.000. Αυτός ο αριθμός ισχύει για αθλητικές και πολιτιστικές εκδηλώσεις.

Ένα νούμερο που θα μπορούσε να αναθεωρηθεί, σύμφωνα με την υπουργό Αθλητισμού Roxana Maracineanu. «Προφανώς θα εργαστούμε έτσι ώστε, εάν το επιτρέπουν οι συνθήκες, οι θεατές να αυξηθούν», είπε, σε απάντηση στην επιθυμία του Προέδρου της Ομοσπονδίας (FFF) Noel Le Graet να έχει περισσότερους φιλάθλους, στο Stade de France ο τελικός του Κυπέλλου Γαλλίας.

 

LIGUE 1 Τελευταία Νέα