Μαρσέιγ: Ανατροπή με Βίλας Μπόας, παραμένει ο Πορτογάλος

Μαρσέιγ: Ανατροπή με Βίλας Μπόας, παραμένει ο Πορτογάλος

Gazzetta team
Μαρσέιγ: Ανατροπή με Βίλας Μπόας, παραμένει ο Πορτογάλος

bet365

Παρ' ότι φερόταν φευγάτος από την Μαρσέιγ, ο Αντρέ Βίλας Μπόας αποφάσισε να μείνει στην τεχνική ηγεσία της ομάδας, εξαιτίας της στήριξης που δέχθηκε από τους ποδοσφαιριστές του.

Ανατροπή στο θέμα προπονητή στην Μαρσέιγ. Ο Αντρέ Βίλας Μπόας φερόταν να έχει αποφασίσει πως θα αποχωρήσει από την τεχνική ηγεσία της ομάδας της Μασσαλίας, ενοχλημένος μεταξύ άλλων και με την απόλυση του αθλητικού διευθυντή, Αντόνι Θουμπιθαρέτα. Υπήρξαν, μάλιστα, και σενάρια για επαφή με τον άλλοτε προπονητή του Ολυμπιακού, Λεονάρντο Ζαρντίμ.

Ο Πορτογάλος προπονητής, όμως, άλλαξε γνώμη, επηρεασμένος πρωτίστως από την στήριξη που δέχθηκε από τους ποδοσφαιριστές του, οι οποίοι τον έπεισαν να παραμείνει στο τιμόνι. «Μένω για να ζήσω την εμπειρία του Champions League με τους παίκτες και να μείνω σε αυτόν τον σύλλογο με τους καταπληκτικούς φιλάθλους» επιβεβαίωσε, μιλώντας στον ραδιοφωνικό σταθμό «Radio Montecarlo».

Δεν προβλέπεται, πάντως, επέκταση του συμβολαίου του (λήγει το 2021), αφού ο 42χρονος Βίλας Μπόας δεν έχει πειστεί από το νέο πρότζεκτ που θέλει να δημιουργήσει ο Αμερικανός ιδιοκτήτης Φρανκ ΜακΚερτ, με τον οποίο οι σχέσεις είναι μάλλον... ψυχρές.

 

LIGUE 1 Τελευταία Νέα