Κορονοϊός: Σοκ με το «ντου» 400 ατόμων σε ποδοσφαιρικό ματς στην Γαλλία! (pics & vid)

Gazzetta team
Κορονοϊός: Σοκ με το «ντου» 400 ατόμων σε ποδοσφαιρικό ματς στην Γαλλία! (pics & vid)

bet365

Απίστευτος συνωστισμός και καταπάτηση κάθε κανονισμού περί απόστασης και συγκέντρωση ατόμων σε ποδοσφαιρικό αγώνα στο Στρασβούργο της Γαλλίας.

Ποιος κορονοϊός, ποια απόσταση ασφαλείας και ποια καραντίνα; Στην Γαλλία, όπου όλα τα ποδοσφαιρικά πρωταθλήματα διακόπηκαν οριστικά λόγω της πανδημίας του ιού Covid-19, έγραψαν στα παλαιότερα των υποδημάτων τους όλα τα παραπάνω και στο Στρασβούργο διοργάνωσαν έναν ποδοσφαιρικό αγώνα, με την παρουσία 400 φιλάθλων.

Σαν να μην έφτανε η (παράνομη) διεξαγωγή του αγώνα, μεταξύ των τοπικών ομάδων Νοϊχόφ και Οτπιέρ, στο φινάλε του αγώνα, οι θεατές έκαναν «ντου» στον αγωνιστικό χώρο, χωρίς βεβαίως να λαμβάνουν καμία προφύλαξη και παρά την παρουσία αστυνομίας.

Στην Γαλλία απαγορεύονται συγκεντρώσεις άνω των δέκα ατόμων, αλλά αυτό διόλου απασχόλησε τους απερίσκεπτους που βρέθηκαν την Κυριακή (24/5) στο γήπεδο και, σύμφωνα με τον λοιμωξιολόγο Ζιλμπέρτ Ντερέ, «μπορεί να εξελιχθούν σε μια βιολογική βόμβα».

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

LIGUE 1 Τελευταία Νέα