Ένσταση της Τουλούζ του Κουλούρη κατά του υποβιβασμού της

Ένσταση της Τουλούζ του Κουλούρη κατά του υποβιβασμού της

Gazzetta team
Ένσταση της Τουλούζ του Κουλούρη κατά του υποβιβασμού της

bet365

Μετά την Αμιάν και η Τουλούζ έκανε ένταση κατά του υποβιβασμού της σε δικαστήριο του Παρισιού - Βρίσκεται σε διαδικασία πώλησης σε αμερικανικό επενδυτικό fund.

Δεν θα έχει καλά ξεμπερδέματα το γαλλικό ποδόσφαιρο με την πρόωρη διακοπή του λόγω κορονοϊού. Μετά τις νομικές ενέργειες που έχει ξεκινήσει η Λυών κατά του «λουκέτου» και της ένστασης της Αμιάν κατά του υποβιβασμού της στα χαρτιά, το ίδιο έπραξε και η Τουλούζ.

Επί της ουσίας, η ομάδα του Ευθύμη Κουλούρη δεν είχε ρεαλιστικές ελπίδες για να αποφύγει τον... κανονικό υποβιβασμό, αφού είχε ξεχάσει πότε νίκησε για τελευταία φορά και αγωνιστικά είχε καταρρεύσει.

Παρ' όλα αυτά, έκανε ένσταση σε δικαστήριο του Παρισιού κατά του υποβιβασμού της στην Ligue 2 γιατί, όπως εξήγησε ο πρόεδρος Ολιβιέ Σαντράν, «απέμεναν άλλοι τριάντα βαθμοί και θέλουμε σεβασμό στην αθλητική ισότητα. Συν τοις άλλοις, θέλαμε με αυτή την κίνηση να δείξουμε την αντίθεση μας στην βιαστική απόφαση του προέδρου της γαλλικής ποδοσφαιρικής ομοσπονδίας, Νοέλ Λε Γκραέ».

Η Τουλούζ, πάντως, δεν έχει να σκέφτεται τόσο μια ένσταση που δύσκολα θα προχωρήσει, αλλά την διαδικασία πώλησης της σε αμερικανικό επενδυτικό fund, μέσω της οποίας φιλοδοξεί να γίνει και πάλι ανταγωνιστική για επίπεδο Ligue 1.

 

LIGUE 1 Τελευταία Νέα