Ντάνι Άλβες για Νεϊμάρ: «Γεννήθηκε για να είναι διαφορετικός»

Ντάνι Άλβες για Νεϊμάρ: «Γεννήθηκε για να είναι διαφορετικός»

Κώστας Τόπας
Ντάνι Άλβες για Νεϊμάρ: «Γεννήθηκε για να είναι διαφορετικός»

bet365

Τη δική του γνώμη για τον συμπατριώτη του Νεϊμάρ, εξέφρασε ο άλλοτε συμπαίκτης του Ντάνι Άλβες, τονίζοντας πως πρέπει να επικεντρωθεί σε ό,τι έχει στα χέρια του, δηλαδή να παίξει και να πάρει αποτελέσματα για την ομάδα του

Οι δύο ποδοσφαιριστές συνυπήρξαν σε Μπαρτσελόνα και Παρί, περνώντας παράλληλα άπλετο χρόνο τόσο εντός όσο και εκτός γηπέδων. Ο Ντάνι Άλβες αναφέρθηκε στον Νεϊμάρ λέγοντας χαρακτηριστικά πως είναι ένας από τους αγνότερους ανθρώπους που έχει γνωρίσει.

«Γιατί ο Νεϊμάρ δεν είναι ακόμη το απόλυτο εθνικό είδωλο; Νομίζω ότι έχει πάρα πολλές ευθύνες. Αυτό που κάνει στην προσωπική ζωή του δεν είναι... εγκληματικό, αφού εργάζεται σκληρά και δίνει τα πάντα μέσα στο γήπεδο. Ο κόσμος πιστεύει ότι δεν έχουμε προβλήματα, ότι δεν έχουμε πράγματα να αντιμετωπίσουμε και πως δεν υπάρχουν λόγοι για να αγχωνόμαστε. Αλλά είμαστε άνθρωποι. Ο Νεϊμάρ, είναι ένας από τους αγνότερους ανθρώπους που έχω γνωρίσει, αλλά έχει την προσωπικότητά του. Γεννήθηκε για να είναι διαφορετικός. Αυτό που πάντα λέω είναι ότι πρέπει να επικεντρωθεί σε ό,τι έχει στα χέρια του, δηλαδή να παίξει και να πάρει αποτελέσματα για την ομάδα του».

 

LIGUE 1 Τελευταία Νέα