Φάμπρεγας: «Πάρθηκε νωρίς η απόφαση, μπορούσαμε να ξεκινήσουμε το πρωτάθλημα»

Κώστας Τόπας
Φάμπρεγας: «Πάρθηκε νωρίς η απόφαση, μπορούσαμε να ξεκινήσουμε το πρωτάθλημα»

bet365

Ο Σεσκ Φάμπρεγας εξέφρασε την άποψη του σχετικά με την πρόωρη διακοπή του πρωταθλήματος, τονίζοντας πως ίσως θα μπορούσε να συνεχιστεί παίρνοντας τα κατάλληλα μέτρα.

Στη Γαλλία αποφάσισαν χωρίς δεύτερη σκέψη την οριστική διακοπή του φετινού πρωταθλήματος. Μία κίνηση η οποία δεν είχε και πολλούς υποστηρικτές. Ανάμεσα τους και ο άσος της Μονακό, Σεσκ Φάμπρεγας.

«Ήταν μία μεγάλη απόφαση και μπορώ να καταλάβω το γιατί. Αλλά ίσως να πάρθηκε πολύ νωρίς, γιατί όλα τα μεγάλα πρωταθλήματα προσπαθούν να ξεκινήσουν και πάλι. Καταλαβαίνω ότι η ασφάλεια και η υγεία όλων είναι η βασική έννοια μας, αλλά ίσως θα έπρεπε να δοκιμάσουμε πρώτα τις προπονήσεις, με τα απαραίτητα μέτρα. Μετά θα βλέπαμε αν μπορούμε να ξεκινήσουμε και πάλι το πρωτάθλημα. Είναι μία δύσκολη στιγμή για όλους προσωπικά και επαγγελματικά, αλλά θα έπρεπε λίγο να κρατήσουμε παραπάνω», τόνισε χαρακτηριστικά.

Μπες στο Fantasy του Gazzetta για το ελληνικό πρωτάθλημα, εντελώς δωρεάν. Φτιάξε την δική σου ομάδα, αγόρασε τους κατάλληλους παίκτες και κέρδισε μεγάλα δώρα. Κάνε τις μεταγραφές που πιστεύεις, δημιούργησε το δικό σου πρωτάθλημα και ταυτόχρονα μπορείς να συμμετέχεις στη συνολική βαθμολογία για τα έπαθλα. 

 

Στο Transfer Center του Gazzetta θα μάθεις για όλες τις μεταγραφές που έχουν γίνει το καλοκαίρι για να μην πιαστείς αδιάβαστος στο νέο Fantasy.

LIGUE 1 NEWS FEED