Ο Μπεν Γιεντέρ τρολάρει τον Μπαπέ για τον τίτλο του πρώτου σκόρερ

Gazzetta team
Ο Μπεν Γιεντέρ τρολάρει τον Μπαπέ για τον τίτλο του πρώτου σκόρερ

bet365

Ο Κιλιάν Μπαπέ, ο οποίος αναδείχθηκε πρώτος σκόρερ της Ligue 1, παρ' ότι «ισόπαλος» με τον Ουισάμ Μπεν Γιεντέρ, υποστήριξε ότι ο επιθετικός της Μονακό άξιζε την διάκριση όσο και αυτός.

Η γαλλική Λίγκα αποφάσισε να απονείμει στον Κιλιάν Μπαπέ τον τίτλο του πρώτου σκόρερ της (κουτσουρεμένης λόγω κορονοϊού) σεζόν, επειδή ο επιθετικός της Παρί Σεν Ζερμέν δεν σκόραρε με πέναλτι, κάτι που έκανε ο Ουισάμ Μπεν Γιεντέρ της Μονακό (18 γκολ έκαστος).

«Σας ευχαριστώ για όλα τα μηνύματα σας. Από την άλλη, πιστεύω ότι ο Ουισάμ άξιζε επίσης ένα βραβείο, όπως έγινε πέρυσι στην Premier League» έγραψε ο Μπαπέ, αναφερόμενος στην περυσινή, τριπλή βράβευση των Πιέρ Εμερίκ Ομπαμεγιάνγκ, Μοχάμεντ Σαλάχ και Σαντιό Μανέ, ως πρώτοι σκόρερ του αγγλικού πρωταθλήματος, με 22 γκολ έκαστος.

Ο Μπεν Γιεντέρ, πάντως, δεν φαίνεται να το πήρε κατάκαρδα, αν λάβουμε υπόψη το μήνυμα – απάντηση στον Μπαπέ, το οποίο συνόδευε με χαμογελαστή φατσούλα: «Σε ευχαριστώ αδελφέ, συγχαρητήρια. Αν θέλεις, αλλάζουμε θέσεις»!

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

LIGUE 1 Τελευταία Νέα