Φάμπρεγας: «Μείναμε εκτός Ευρώπης για μια βλακεία»

Φάμπρεγας: «Μείναμε εκτός Ευρώπης για μια βλακεία»

Gazzetta team
Φάμπρεγας: «Μείναμε εκτός Ευρώπης για μια βλακεία»

bet365

Απογοητευμένος ο Σεσκ Φάμπρεγας για την οριστική διακοπή του γαλλικού πρωταθλήματος, με την Μονακό να μένει οριακά εκτός Europa League.

Ανάμεικτα συναισθήματα προκαλεί στον Σεσκ Φάμπρεγας η κρίση του κορονοϊού. Από την μια, ο Καταλανός μέσος της Μονακό χάρηκε με την ψυχή του για την προγιαγιά του, η οποία στα 95 της χρόνια νίκησε τον ιό Covid-19.

Και, από την άλλη, ο πρώην μέσος των Άρσεναλ, Μπαρτσελόνα και Τσέλσι, απογοητεύτηκε από την οριστική διακοπή του γαλλικού πρωταθλήματος, η οποία «έδωσε» ένα ακόμα πρωτάθλημα στην Παρί Σεν Ζερμέν και άφησε την Μονακό εκτός Ευρώπης.

Στο τελευταίο παιχνίδι πριν από την διακοπή, η Μονακό ηττήθηκε στην έδρα της γειτόνισσας Νις με 2-1 και έμεινε μόλις έναν βαθμό μακριά από τις θέσεις που οδηγούν στο Europa League.

«Με ενόχλησε πολύ η είδηση Στο τελευταίο παιχνίδι της σεζόν κάναμε ένα σπουδαίο πρώτο ημίχρονο, αλλά εντέλει χάσαμε στις λεπτομέρειες. Έφυγα πολύ στενοχωρημένος από εκείνο το παιχνίδι, γιατί ήταν μια άδικη ήττα. Σήμερα, όταν είδα την τελική βαθμολογία, θυμήθηκα εκείνο το ματς. Μείναμε εκτός Ευρώπης για μια βλακεία» τόνισε χαρακτηριστικά.

 

LIGUE 1 Τελευταία Νέα