Κορονοϊός – Γαλλία: Ο πρόεδρος της Λυών θέλει πλέι οφ για να τελειώσει το πρωτάθλημα

Gazzetta team
Κορονοϊός – Γαλλία: Ο πρόεδρος της Λυών θέλει πλέι οφ για να τελειώσει το πρωτάθλημα

bet365

Ο πρόεδρος της Λυών, Ζαν Μισέλ Ολάς, διαφωνεί με την οριστική διακοπή του γαλλικού πρωταθλήματος και ζητάει την διεξαγωγή πλέι οφ.

Πριν από ενάμισι μήνα, ο πρόεδρος της Λυών, Ζαν Μισέλ Ολάς, πρότεινε η ποδοσφαιρική σεζόν στην Γαλλία να είναι «λευκή» λόγω του κορονοϊού και να μην ισχύσει τίποτα απ' όσα είχαν γίνει μέχρι την διακοπή.

Μετά την οριστική διακοπή της σεζόν, ο Ολάς επανήλθε... δριμύτερος και ζήτησε την διεξαγωγή πλέι οφ για τις πρώτες θέσεις και για τις τελευταίες, προφανώς ως τελευταία ελπίδα για την ομάδα του να προλάβει την πρώτη τριάδα και την έξοδο στο Champions League, αφού την στιγμή της διακοπής ήταν μόλις έβδομη.

«Διάβασα προσεκτικά τι είπε η UEFA, ότι θέλει την συνέχεια των διοργανώσεων, έστω και σε ένα πιο μικρό φορμάτ. Γι' αυτό, πιστεύω ότι υπάρχει μια εναλλακτική, με μια σειρά από αγώνες πλέι οφ για τις πρώτες και τις τελευταίες θέσεις της βαθμολογίας, τον Αύγουστο ή τον Ιούλιο, κεκλεισμένων των θυρών» υποστήριξε ο Ολάς.

Οι αντιδράσεις για την οριστική διακοπή, πάντως, είναι πολλές και στην πλειοψηφία τους αρνητικές, με την Λίγκα να συνεδριάζει την Πέμπτη (30/4), όταν πιθανότατα αυτές οι αντιδράσεις θα λάβουν επίσημη μορφή.

 

LIGUE 1 Τελευταία Νέα