Κορονοΐός: Οι παίκτες της Παρί αρνούνται μείωση μισθών και την αφήνουν με τεράστια ζημία

Gazzetta team
Κορονοΐός: Οι παίκτες της Παρί αρνούνται μείωση μισθών και την αφήνουν με τεράστια ζημία

bet365

Μετά και το οριστικό τέλος της σεζόν στη Γαλλία, η Παρί θα έχει πρόβλημα 220 εκατ. ευρώ, αλλά οι παίκτες της αρνούνται να συμμετάσχουν στη… χασούρα.

bwin - Live Casino γεμάτο εκπλήξεις* όλο τον Απρίλιο! |21+ * Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις

Τελικά μπάλα στη Γαλλία είναι οριστικό πως μέχρι τον Αύγουστο δεν θα δούμε. Εξαιτίας του κορονοϊού, το Σαμπιονά δεν θα συνεχιστεί και αυτό σημαίνει εκτός των άλλων, ότι οι ομάδες θα χάσουν πολλά χρήματα. Και περισσότερο απ’ όλες αυτό ισχύει για την Παρί, η οποία έχει τεράστιο μισθολόγιο. Και το ακόμα χειρότερο είναι ότι οι παίκτες της δεν δέχονται καμία μείωση.

Ο τεχνικός διευθυντής, Λεονάρντο, συζητάει με τους Τιάγκο Σίλβα, Μαρκίνιος, που εκπροσωπούν όλο το ρόστερ και αρνούνται να συμφωνήσουν στις περικοπές. Το πρόβλημα που προκύπτει για τους Παριζιάνους είναι ότι υπολογίζεται ζημία 220 εκατ. ευρώ από τη μη επιστροφή στην αγωνιστική δράση.

Το μισθολόγιο τους είναι 371 εκατ. ευρώ σε σύνολο ετήσιων εξόδων 671 εκατ. ευρώ. Για παράδειγμα, Κιλιάν Μπαπέ και Νεϊμάρ εισπράττουν από ένα εκατ. ευρώ ο καθένας τον μήνα και η διοίκηση τους ζητάει 70% μείωση μέχρι την επιστροφή στην αγωνιστική καθημερινότητα.

Μάθε πού θα δεις ζωντανά όλους τους αγώνες σήμερα μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

LIGUE 1 NEWS FEED