Κορονοϊός - Ligue 1: Σκέψεις για επανέναρξη του πρωταθλήματος τον Αύγουστο

Κώστας Τόπας
Κορονοϊός - Ligue 1: Σκέψεις για επανέναρξη του πρωταθλήματος τον Αύγουστο

bet365

Δεν υπάρχει λόγος για βιασύνη από την γαλλική κυβέρνηση για να δώσει το «πράσινο φως» όσον αφορά την επανέναρξη του πρωταθλήματος, καθώς όπως αναφέρει η Equipe, η Ligue 1 αναμένεται να πάρει περισσότερο χρόνο παράτασης.

Η αγωνία όλων για το μέλλον του γαλλικού ποδοσφαίρου θα τελειώσει όταν ο πρωθυπουργός της χώρας Εντουάρ Φιλίπ, θα παρουσιάσει σήμερα το σχέδιο όπου εξετάζεται για την επανέναρξη της Ligue 1.

Η «Equipe» αποκάλυψε πως είναι αδύνατο με αυτά τα δεδομένα ελέω Covid-19 να επιστρέψουν οι ποδοσφαιριστές στις προπονήσεις στις 11 Μαΐου και πόσω μάλλον στις υποχρεώσεις τους για το πρωτάθλημα τον επόμενο μήνα.

Ετσι γίνονται διάφορες σκέψεις ώστε η διοργάνωση να μετατεθεί τον Αύγουστο, προκειμένου να παρθούν όλα τα απαραίτητα μέτρα μέχρι τότε και να μην υπάρχει κανένας κίνδυνος.

Σήμερα το απόγευμα (28/04) έχει προγραμματιστεί τηλεδιάσκεψη μεταξύ της υπουργού Αθλητισμού με τους ιδιοκτήτες των ομάδων, τον πρόεδρο της Γαλλικής Ομοσπονδίας και τους υπόλοιπους αρμόδιους φορείς, ώστε να συζητήσουν για το πλάνο επανέναρξης αλλά και για τα σχέδια της επόμενης σεζόν.

Μάθε πού θα δεις ζωντανά όλους τους αγώνες σήμερα μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

LIGUE 1 NEWS FEED