Κον – Μπεντί: «Πυρηνική επίθεση ο κορονοϊός, ο Μπαπέ θα κάνει πλέον 35-40 εκατ. ευρώ»!

Gazzetta team
Κον – Μπεντί: «Πυρηνική επίθεση ο κορονοϊός, ο Μπαπέ θα κάνει πλέον 35-40 εκατ. ευρώ»!

bet365

Ο Ντανιέλ Κον – Μπεντί, ηγετική φυσιογνωμία στην μαθητική εξέγερση του 1968 στο Παρίσι, παρομοιάζει τον κορονοϊό με «πυρηνική επίθεση» και θεωρεί ότι θα επηρεάσει σημαντικά, μεταξύ άλλων, και τον αθλητισμό.

Με «πυρηνική επίθεση» παρομοίασε τον κορονοϊό ο Ντανιέλ Κον – Μπεντί, ηγετική φυσιογνωμία στην μαθητική εξέγερση τον Μάιο του 1968 στο Παρίσι και πλέον πρόεδρος της ομάδας των Πρασίνων - Ευρωπαϊκής Ελεύθερης Συμμαχίας στο Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο.

«Αυτή η κρίση θα καθαρίσει τον παραλογισμό του επαγγελματικού αθλητισμού. Είναι σαν να υπήρχε μια πυρηνική επίθεση και ήταν απαραίτητη μια ανοικοδόμηση» δήλωσε στην εφημερίδα «Ouest – France» ο Γερμανός πολιτικός, γαλλογερμανικής καταγωγής.

«Αύριο, ο Μπαπέ θα στοιχίσει το πολύ 35-40 εκατομμύρια ευρώ και όχι 200. Και ποιος θα μπορέσει να τον αγοράσει; Θα υπάρχει ένας έλεγχος και θα είναι απαραίτητη μια αλλαγή στις μισθολογικές σκάλες. Είναι μια αναδιοργάνωση, η οποία δεν αφορά μόνο τους μισθούς των ποδοσφαιριστών, αλλά και τα δικαιώματα εικόνας και διαφήμισης» πρόσθεσε ο Κον – Μπεντί, ο οποίος θεωρεί ότι «οι ποδοσφαιριστές δεν θα παίζουν χειρότερα επειδή θα πληρώνονται λιγότερο».

Αφού λάνσαρε έναν καινοτόμο υπερπλήρη οδηγό για τη νέα σεζόν του ΝΒΑ, το Gazzetta ταξίδεψε στην άλλη άκρη του Ατλαντικού για ένα NBA Tour χωρίς προηγούμενο. Ο Αντώνης Καλκαβούρας θα βρεθεί σε έξι διαφορετικές πολιτείες των Η.Π.Α. ακολουθώντας τους πρωταθλητές Μιλγουόκι Μπακς του Γιάννη Αντετοκούνμπο. Μείνετε συντονισμένοι, το περιεχόμενο θα είναι εντυπωσιακό!

 

LIGUE 1 NEWS FEED