Παρί Σεν Ζερμέν: Γενικό ξεκαθάρισμα με βροντερά «αντίο»

Παρί Σεν Ζερμέν: Γενικό ξεκαθάρισμα με βροντερά «αντίο»

Gazzetta team
Παρί Σεν Ζερμέν: Γενικό ξεκαθάρισμα με βροντερά «αντίο»

bet365

Έντινσον Καβάνι, Τιάγκο Σίλβα και Τομάς Μενιέ αναμένεται να αποχωρήσουν από την Παρί Σεν Ζερμέν το καλοκαίρι.

Καλοκαίρι μεγάλων και σημαντικών αλλαγών αυτό που έρχεται για την Παρί Σεν Ζερμέν. Η πρωταθλήτρια Γαλλίας θα παλέψει για να κρατήσει τους Νεϊμάρ και Κιλιάν Εμπαπέ, ενώ πιθανότατα θα αγοράσει από την Ίντερ τον Μάουρο Ικάρντι, χωρίς να είναι σίγουρο πάντως ότι θα κρατήσει τον Αργεντινό επιθετικό.

Στον αντίποδα, το «Παρκ ντε Πρενς» αναμένεται να αποχαιρετήσουν δύο παίκτες – σημαίες στην αναγέννηση της Παρί την τελευταία δεκαετία. Τιάγκο Σίλβα και Έντινσον Καβάνι τελειώνουν συμβόλαιο και έχουν πολύ καλές προτάσεις για να συνεχίσουν αλλού την καριέρα τους.

Ο Τομάς Μενιέ, το συμβόλαιο του οποίου επίσης λήγει, φέρεται να έχει συμφωνήσει ήδη με την Μπορούσια Ντόρτμουντ (ο ίδιος, πάντως, το διαψεύδει), ενώ φευγάτος είναι και ο Λεϊβίν Κουρζαβά, ο οποίος βρίσκεται στο μεταγραφικό στόχαστρο της Μπαρτσελόνα.

Του χρόνου τελειώνει το συμβόλαιο του Άνχελ ντι Μαρία, ενώ η... μισή Ευρώπη έχει στα υπόψη της τους ταλαντούχους Τανζί Κουασί και Αντίλ Αουσίς, με τον τελευταίο να τελειώνει και αυτός φέτος το συμβόλαιό του, χωρίς να το έχει ανανεώσει. Τουλάχιστον, προς το παρόν...

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

LIGUE 1 Τελευταία Νέα