Βεράτι: «Μου λείπει το ποδόσφαιρο, νιώθω ότι έχω να παίξω ένα χρόνο»

Κώστας Τόπας
Βεράτι: «Μου λείπει το ποδόσφαιρο, νιώθω ότι έχω να παίξω ένα χρόνο»

bet365

Ο Μάρκο Βεράτι μίλησε για την κατάσταση του κορονοϊού που έχει επηρεάσει σε τεράστιο βαθμό το ποδόσφαιρο, τονίζοντας χαρακτηριστικά πως θέλει να επιστρέψει άμεσα στην αγωνιστική δράση.

Ο 27χρονος Ιταλός διεθνής νιώθει πως έχει να παίξει ποδόσφαιρο ένα χρόνο, εξαιτίας αυτής της κατάστασης ενώ μεταξύ άλλων μίλησε και για την έξαρση της πανδημίας στη χώρα του.

«Είμαι καλά, όλα είναι μια χαρά. Η απαγόρευση είναι δύσκολη για τον καθένα. Πρέπει να βλέπουμε την θετική πλευρά των πραγμάτων, να διασκεδάζουμε περισσότερο με την οικογένειά μας. Προσπαθώ να κάνω πράγματα που προηγουμένως δεν έκανα τόσο πολύ. Γυμνάζομαι καθημερινά και δεν σκέφτομαι να κάνω λιγότερες ασκήσεις από ότι έκανα πριν (σσ. γέλια). Με τα παιχνίδια δεν υπήρχε μεγάλο χρονικό διάστημα για προπονήσεις, ούτε προλάβαιναν να σου περάσουν κάποιοι πόνοι αν είχες.

«Μιλάμε αρκετά, δίνουμε ραντεβού με τα παιδιά, ακούμε τα νέα τους. Μου λείπουν αρκετά όπως είναι λογικό. Είμαστε κάθε μέρα μαζί, είναι μια ρουτίνα αυτό, αλλά είναι κάτι το ξεχωριστό αφού οι προπονήσεις κάθε ημέρα είναι και διαφορετικές. Μου λείπουν αρκετά όλα αυτά. Έχω άγχος για αρκετά πράγματα. Θέλω να παίξω ξανά ποδόσφαιρο μπροστά στον κόσμο. Νιώθω ότι έχω να παίξω ποδόσφαιρο ένα χρόνο με τον κόσμο στο γήπεδο. Μου λείπει αυτό το συναίσθημα που είχα όταν βάζαμε ένα γκολ, όταν κερδίζαμε ένα ματς.

Είναι μία πολύ δύσκολη στιγμή. Στην Ιταλία, είμαστε μερικές εβδομάδες μπροστά. Όταν ξεκίνησε εκεί, εγώ δεν άρχιζα εδώ να κυκλοφορώ πολύ. Ξέραμε τι συμβαίνει. Όταν δεν έχει αγγίξει εσένα ή την οικογένειά σου, τότε λες εντάξει δεν υπάρχει πρόβλημα να πάω έξω να κάνω πράγματα. Γιατί νομίζεις ότι δεν είναι κάτι το σοβαρό, αλλά εάν νοσήσεις τότε θα καταλάβεις πως είναι πολύ πολύ σοβαρό. Για αυτό και πρέπει να προσέχεις. Όταν βγαίνεις έξω, θα πρέπει να σκέφτεσαι την οικογένειά σου, τους γονείς σου, τους φίλους σου, διότι τους βάζεις σε κίνδυνο».

Μπες στο Fantasy του Gazzetta για το ελληνικό πρωτάθλημα, εντελώς δωρεάν. Φτιάξε την δική σου ομάδα, αγόρασε τους κατάλληλους παίκτες και κέρδισε μεγάλα δώρα. Κάνε τις μεταγραφές που πιστεύεις, δημιούργησε το δικό σου πρωτάθλημα και ταυτόχρονα μπορείς να συμμετέχεις στη συνολική βαθμολογία για τα έπαθλα. 

 

Στο Transfer Center του Gazzetta θα μάθεις για όλες τις μεταγραφές που έχουν γίνει το καλοκαίρι για να μην πιαστείς αδιάβαστος στο νέο Fantasy.

LIGUE 1 NEWS FEED