Σεντ-Ετιέν - Ρεν 2-1: «Τρέλα» στο 94’ και… τελικός (vid)

Gazzetta team
Σεντ-Ετιέν - Ρεν 2-1: «Τρέλα» στο 94’ και… τελικός (vid)

bet365

Λυτρωτικό φινάλε για την Σεντ Ετιέν κόντρα στη Ρεν, με τους Στεφανουά να κάνουν την ανατροπή με γκολ στο 94’ και να παίρνουν την πρόκριση στον τελικό του Κυπέλλου Γαλλίας (2-1). Πανδαιμόνιο στο «Ζοφρουά Γκισάρ» με τη λήξη, περιμένει η Παρί.

Απίθανες εικόνες, απίθανο σασπένς και φινάλε, που σε έναν νοκ-άουτ αγώνα αξίζουν περισσότερο. Η Σεντ-Ετιέν επικράτησε της Ρεν με 2-1 και πήρε την πρόκριση για τον δέκατο τελικό Κυπέλλου της ιστορίας της, χάρη σε ένα σενάριο έπους.

Ο Ράιαν Μπουντεμπούζ μπήκε αλλαγή στο 83’ και έγινε ήρωας για μια βραδιά στα μάτια των Στεφανουά, σκοράροντας το χρυσό νικητήριο γκολ της ανατροπής στο 94’, για να δώσει το σύνθημα για μαζική μπούκα από εκατοντάδες φίλους της ομάδας, που μέθυσαν με την σπουδαία πρόκριση.

Για να φτάσει το ματς εκεί, ο Νιανγκ είχε βάλει μπροστά την Ρεν στο 33’, με τον Κολοτζιετζάκ να ισοφαρίζει στο 43’ και εν τέλει να γράφεται Πράσινη ιστορία.

‘Ετσι, η ομάδα του Κλοντ Πιέλ θα αντιμετωπίσει την πολυνίκη του θεσμούΠαρί (διέσυρε την Λιόν με 5-1 στην έδρα της) και θα διεκδικήσει το 7ο της τρόπαιο, μετά την κατάκτηση το πολύ μακρινό 1977.

 

LIGUE 1 Τελευταία Νέα