«Η Παρί δίνει μισθό 50 εκατ. στον Μπαπέ για να μην πάει στην Ρεάλ»

Gazzetta team
«Η Παρί δίνει μισθό 50 εκατ. στον Μπαπέ για να μην πάει στην Ρεάλ»

bet365

Τον πιο υψηλά αμειβόμενο ποδοσφαιριστή του πλανήτη προτίθεται να κάνει η Παρί Σεν Ζερμέν τον Κιλιάν Μπαπέ σύμφωνα με τα αγγλικά Μέσα, για να τον πείσει να πει το «όχι» στην Ρεάλ Μαδρίτης,

Ζάλη προκαλεί μόνο και μόνο στην σκέψη το ποσό που πρόκειται να προσφέρει η Παρί στον Κιλιάν Μπαπέ, για να τον κρατήσει στην γαλλική πρωτεύουσα.

Σύμφωνα με αγγλικά ΜΜΕ, οι Παριζιάνοι είναι διατεθειμένοι να τριπλασιάσουν τον ετήσιο μισθό του (17εκατ.), αυξάνοντας τις απολαβές του στα 50 εκατομμύρια τον χρόνο! Ο αριθμός αυτός προσεγγίζει συμβόλαιο των σούπερ σταρ του NBA και μπορεί να συγκριθεί μόνο με το λαμβάνειν του Μέσι, που φτάνει ανάλογο ποσό σε μικτές αποδοχές.

Το πολυτελές πλάνο της Παρί έγκειται ασφαλώς στην προσπάθεια της να τον διατηρήσει στις τάξεις της και να τον υποχρεώσει να... απαρνηθεί την ενδεχόμενη πρόταση της Ρεάλ Μαδρίτης, που δείχνει έτοιμη να τινάξει την μπάνκα στον αέρα και να τον φέρει στο «Σαντιάγκο Μπερναμπέου», σπάζοντας πιθανόν και το ποσό-ρεκόρ της μεταγραφής του Νεϊμάρ για 222 εκατομμύρια.

Την ίδια ώρα, ισπανικά δημοσιεύματα αλλάζουν το σενάριο της υπόθεσης, αναφέροντας ότι οι Μαδριλένοι θα περιμένουν άλλη μια σεζόν και θα επιστρέψουν το 2021 για να τον αποκτήσουν, με έναν χρόνο να απομένει στο συμβόλαιο του (λήγει το 2022).

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

LIGUE 1 Τελευταία Νέα