Παγιέ - Μαρσέιγ: Σπόντα για αποχώρηση αν δεν γίνουν μεταγραφές ενόψει Champions League

Παγιέ - Μαρσέιγ: Σπόντα για αποχώρηση αν δεν γίνουν μεταγραφές ενόψει Champions League

Gazzetta team
Παγιέ - Μαρσέιγ: Σπόντα για αποχώρηση αν δεν γίνουν μεταγραφές ενόψει Champions League

bet365

Ανοιχτό άφησε το ενδεχόμενο αποχώρησης από την Μαρσέιγ ο Ντμίτρι Παγιέ, αν η διοίκηση δεν προχωρήσει σε ενίσχυση το καλοκαίρι, ενόψει πιθανής συμμετοχής στους ομίλους του Champions League.

Η Μαρσέιγ οδεύει προς την πρώτη της έξοδο στους ομίλους του Champions League μετά το 2013, αλλά αυτό δεν είναι αρκετό ως κίνητρο παραμονής για τον Ντμίτρι Παγιέ.

Ο εκ των αρχηγών των Μασσαλών μίλησε ανοιχτά για το μέλλον του στον σύλλογο και έθεσε ρητό όρο να αυξηθούν οι βλέψεις του συλλόγου μέσω μεταγραφικής ενίσχυσης το προσεχές καλοκαίρι, για να μην αρχίσει να εξετάζει τις επιλογές του.

«Ο στόχος αυτήν την στιγμή είναι να φτάσουμε τον σύλλογο ξανά στο Champions League. Υπό αυτό το πρίσμα, συμφωνώ με τον coach, η πρόκριση θα είναι πολύ σημαντική. Αν, όμως, πρόκειται να συμμετέχουμε χωρίς ενίσχυση, που θα μας επιτρέψει να είμαστε ανταγωνιστικοί, θα μπω στην διαδικασία να σκεφτώ αν πρέπει να συνεχίσω κάπου αλλού την καριέρα μου.

Το έχω συζητήσει με τον Βίλας-Μπόας, όχι όμως και με τον πρόεδρο. Δεν είναι κάποια εξεζητημένη άποψη, είναι κοινή λογική. Είναι φυσιολογικό να θέλω την συμμετοχή, φυσικά όχι να κατακτήσουμε το τρόπαιο, αλλά να θέλω να εμφανιστούμε αξιοπρεπείς και να προκριθούμε από την φάση των ομίλων», δήλωσε συγκεκριμένα ο 33χρονος μέσος.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

LIGUE 1 Τελευταία Νέα