Μπαπέ - Παρί Σεν Ζερμέν: Η γκολάρα με τακουνάκι κόντρα στην Ναντ (vid)

Gazzetta team
Μπαπέ - Παρί Σεν Ζερμέν: Η γκολάρα με τακουνάκι κόντρα στην Ναντ (vid)

bet365

Η Παρί Σεν Ζερμέν επισκέπτεται την Ναντ, λίγους μήνες μετά το ματς στο Παρίσι, όποτε ο Κιλιάν Μπαπέ είχε προσφέρει υπερθέαμα με το εκπληκτικό τακουνάκι του, για το ένα από τα δύο γκολ των πρωτευουσιάνων.

Η τρίτη σεζόν του Κιλιάν Μπαπέ με την φανέλα της Παρί Σεν Ζερμέν δεν διαφέρει από τις προηγούμενες δύο. Σκοράρει με γνωστή συνέπεια, εντυπωσιάζει με κάθε του κίνηση στο χορτάρι και κάποια από τα γκολ του είναι σκέτη απόλαυση.

Ο 21χρονος Γάλλος σταρ έχει ήδη πετύχει 22 τέρματα σε 25 εμφανίσεις φέτος σε όλες τις διοργανώσεις, όμως, το καλύτερο όλων πιθανόν είναι εκείνο που σημείωσε στις 4 Δεκεμβρίου στο «Παρκ Ντε Πρενς» κόντρα στην Ναντ.

Στο 52', ο Νεϊμάρ άνοιξε την αντεπίθεση για τον Ντι Μαρία, με τον Αργεντίνο να μπαίνει στην περιοχή και να δημιουργεί έξοχη ασίστ με το εξωτερικό για τον Μπαπέ, ο οποίος τελείωσε εμφατικά την φάση. Άψογο τακουνάκι και... 1-0 η Παρί, ανοίγοντας τον δρόμο για την νίκη (2-0).

Πλέον, η Παρί επισκέπτεται την Νάντη και τους Κιτρινοπράσινους με στόχο άλλη μια νίκη στο γαλλικό πρωτάθλημα, για να ξεφύγει στο +15 από την δεύτερη Μαρσέιγ.

Θυμηθείτε το υπέροχο γκολ:

 

LIGUE 1 Τελευταία Νέα